Jedním z netradičních cestovatelských zážitků je let helikoptérou nad Riem de Janeiro. Foto: CK SEN
10 cestovatelských atrakcí, které stojí za to vidět. Třeba už letos
9. 1. 2019Projet Dillí na cyklorikše, projít se se lvy v Zimbabwe a prochodit Oslo po stopách detektiva Harryho Holea – čtěte o netradičních zážitcích po celém světě.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Olga Škopánová
10.1.2019 21:29
No nevím ve starém Dilí je stejný hluk , zápach a tlačenice jako v ostatních indických městech a řidiči, kteří nerespektují žádná pravidla. Skutečně jen pro otrlé.
Eva Mužíková
10.1.2019 21:23
Mně jen chybí informace, kolik by taková dovolená stála. ...to jen tak na okraj. Vzhledem k tomu, že mám velké resty v poznávání naší zemičky, investovala bych raději tímto směrem..
Věra Ježková
10.1.2019 17:22
Zajímavé nabídky. Ale nejsem dobrodruh. Kdybych mohla cestovat, vybrala bych si Oslo i s kusem Norska.
Jarmila Komberec Jakubcová
10.1.2019 12:32
Elenko ze Strakonic od Hanky R. to nemáš daleko do Plzně. Ráda tě uvítám i s manželem, provedu tě nejen Plzní, ale můžeme zajet i do okolí. Jen musíš napsat co nejdříve abych náhodou nebyla v zahraničí. Mám letos naplánováno asi 5 destinací.
Hana Rypáčková
10.1.2019 11:34
Elenko, jste s Honzou vítáni. Udělejte okružní cestu přes přátele na íčku...Těším se na vás...I kdo další...
Jana Baloušková
10.1.2019 11:27
Tahle nabídka měla přijít asi před 40 roky. Tehdy jsme mohli jen do lido-demo států a ani jsme na dalekou cizinu neměli prostředky. Souhlasím s tím, že bychom měli poznat hlavně Českou republiku, je tu mnoho nádherných míst, které nepoznají ti, kteří dovolenou tráví pouze v cizině. Moje kamarádka Anuš celý život létá nebo jezdí k moři. Šumavu, Krkonoše, Kokořínsko, Vysočinu.... neviděla a nikdy tam nechce. Co bych tam dělala?? Říká.
Elena Valeriánová
9.1.2019 19:59
Moravské Toskánsko, Máchovo jezero, Šumava, Sněžka, Lysá hora, Znojmo, Strakonice, Praděd, České středohoří a Praha ... a další místa, která bych chtěla ještě vidět. A třeba opakovaně.
Jarmila Komberec Jakubcová
9.1.2019 16:56
Velmi zajímavé ale...Petru v |jordánsku jsem zvládla pěšky, od autobusové zastávky až na konec Skalního města. Na Kubě jsem byla sice 2x, ale jen na Varaderu. Dračí útes ve střední části Vietnamu jsou úžasné ale poznávačku, kterou jsem absolvovala od severu na jih bych už nedala.Bylo to velmi náročné. nejvíc vzpomínám na báječné snídaně kdy jsme si kupovali jídlo přímo na ulici.A nikdo neonemocněl. V Riu jsem nebyla, jen v brazilské Fortaleze a do Ria bych musel ještě letět cca 2 000 km. Bohužel ale jsem nikdy nebyla na Řípu či jiných horách. Např. Beskydy jsem poznala díky íčku a taktéž i Jeseníky. Musím více poznávat svou zem, co je platné, že létám každoročně na Gran Canarii když neznám ani pořádně Šumavu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA