Jedním z netradičních cestovatelských zážitků je let helikoptérou nad Riem de Janeiro. Foto: CK SEN
10 cestovatelských atrakcí, které stojí za to vidět. Třeba už letos
9. 1. 2019Projet Dillí na cyklorikše, projít se se lvy v Zimbabwe a prochodit Oslo po stopách detektiva Harryho Holea – čtěte o netradičních zážitcích po celém světě.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
9.1.2019 13:51
To už prostě nedám i kdybych chtěla. Tak si o tom nechám zdát a nebo si budu číst zážitky jiných cestovatelů.
Svatava Páleníková
9.1.2019 11:54
I když už se na takové vzdálenosti necítím, ráda tyto cestovatelské články čtu a moc se mi líbí fotografie.
Karel Boháček
9.1.2019 11:35
Jo dobré tipy, ale nejdřív poznej svou vlast. Jak už jsem zmínil, protoulal jsem hodně končin naší vlasti, ale nebyl jsem na Řípu ani Sněžce. Moc a moc mně to mrzí a štve, protože se tam asi už nedostanu / auto a lanovku odmítám - to není ono sportovní...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA