Foto: autorka
Takové malé vánoční zpívání
29. 12. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Daniela Řeřichová
28.12.2020 21:24
Vlaďko, děkuji, to je nejsilnější vánoční příběh ze současnosti. Lidská soudržnost a společně sdílená radost z prostých věcí. Myslím si, že to byl pro Vás krásný dárek, když jste si uvědomila, že Váš syn našel domov.
Zdenka Jírová
31.12.2018 01:19
Připomnělo mi to sousedské setkání obyvatel jedné čtvrti u nás, o které jsem psala na podzim. Lidé se snad začali snažit se k sobě zase přiblížit. Snad už poznávají, že živí přátelé jsou víc než ti nekrásnější a nejodvážnější hrdinové z televize.
Eva Mužíková
30.12.2018 19:03
Tak to je opravdu hezká ukázka lidského přátelství. Určitě se budete ráda vracet.
Hana Rypáčková
29.12.2018 20:27
Úplně tomu věřím, syn si taky libuje v životě na vesnici nedaleko Prahy. Vstřícnost a přátelství ve městě nenašel.,Mají spoustu věcí ze svépomoci...
Zuzana Pivcová
29.12.2018 19:16
To je úžasné, když se na venkově dokáží lidé takhle spojit, přitom, jak myslím, to nejsou starousedlíci, nýbrž obdobně jako Vaši mladí noví "přistěhovalci" z velkoměsta.
Marie Ženatová
29.12.2018 15:58
Ano, vím to z osobní zkušenosti, že na vesnici mají lidé k sobě blíž, ale v menších městech jsou ta společenství také dobrá...
Hana Nováková
29.12.2018 11:18
Moc krásně napsáno, přes řádky na mě dýchala atmosféra vánočního zpívání, prosté, vřelé, veselé. Zkrátka tak, jak by to mělo být nejen o vánocích...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA