Jako u každé literární soutěže, i tentokrát bylo těžké vybrat ty nejlepší příspěvky. Každý z nich byl něčím zajímavý, každý měl své kouzlo, náboj či dokonce prvek "13. komnaty". Nakonec jsme se rozhodli ocenit těchto pět příspěvků:
Ilustrační foto: pixabay.com
Nezapomenutelné vánoce našich čtenářů
26. 12. 2018Veselé, něžné, nostalgické, pochmurné, ale i srdcervoucí příběhy se objevily v rámci naší soutěže Moje nezapomenutelné vánoce. Jak tato poslední letošní soutěž skončila?
Ladislava Dejmková: Vánoce, na které nezapomenu
Jitka Caklová: Moje nezapomenutelné vánoce
Blanka Macháčková: Moje nezapomenutelné vánoce
Gratulujeme těmto vítězkám, kterým po Novém roce pošleme přírodní kosmetiku z našeho e-shopu. A děkujeme všem autorům, kteří se naší soutěže Moje nezapomenutelné vánoce zúčastnili.
Ještě připomínáme, že na portále i60 běží soutěž "Škoda z lásky", jejíž vítěz si bude moci užít skvělý vůz Škoda Karoq. Více informací o této soutěži najdete na tomto místě.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Švejnohová
27.12.2018 18:49
Tak teprve teď jsem si v klidu přečetla všechny vyhodnocené příběhy... začalo mé pětidenní čtecí mezisvátkové období... Krása!!! Všech pět "kousků" je vybráno spravedlivě, od srdce, protože byly i srdcem napsány. A navíc moc čtivě a hezky. Laďce, Jitce, Jarmile, Janě i Blance blahopřeji! Taky od srdce...
Marie Faldynová
27.12.2018 11:17
Také já jsem ráda, že jsem nemusela vybírat nejlepší článek! Děkuji všem, co se rozdělili o milé i smutné vzpomínky! A všem přeji ještě hodně krásných vánoc!
Jitka Caklová
27.12.2018 10:53
Děkuji Redakci za ocenění mého článku. Je pro mě překvapením, rázem se ocitnout v takovéto společnosti a zároveň, stejně jako sobě, gratuluji i dalším čtyřem oceněným. Těším se jak budu za napsání článku krásná a možná ještě krásnější. To myslím vážně a za dárek předem děkuji :-) JC
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Nakupujete vánoční dárky prostřednictvím e-shopů?
Ano, hlavně proto, že je to snadné a rychlé
Ano, hlavně kvůli výhodnějším cenám
Ano, ale jen výjimečně (např. není v blízkosti prodejna, kde bych zboží koupil(a)
Ne, hlavně proto, že zboží nevidím na vlastní oči a nemohu jej prověřit
Ne, protože nechci platit zboží kartou ani převodem