FOTO: Alena Tollarová
Poděkování čtenářům aneb Rok 2018 s "Íčkem"
29. 12. 2018Konec roku 2018 se nezadržitelně blíží, proto dovolte, abychom se krátce ohlédli za tím, co se letos událo na portále i60.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
30.12.2018 11:23
Děkuji za další rok s íčkem a íčkaři. Je to skvělé, že právě díky tomuto webu vznikají nová přátelství. Na konci článku mi chybí jedna věta, motto i60.cz: TATO ZEMĚ NENÍ JENOM PRO MLADÉ! Šťastný a veselý rok 2019 přátelé!
Jana Kollinová
30.12.2018 11:15
Děkuji redakci i60 za zajímavé články i nové projekty, do nichž se zapojilo mnoho aktivních čtenářů a v neposlední řadě mnoho druhů soutěží. Osobně bych ráda vyzvedla redakcí vytvořený prostor pro fotografie íčkařů, který má již delší dobu vysokou úroveň a kvalitu, potěší každého a stačí jen ráno nahlédnout a start do nového dne je plný dobré nálady. Nabídka mnoha rubrik a chatů byla natolik pestrá, že si mohl každý čtenář vybrat blízké jeho zájmům. Do roku 2019 přeji i60 co nejširší základnu registrovaných a aktivních členů, mnoho nových nápadů a trvale vysokou profesionální úroveň.
Hana Nováková
30.12.2018 10:31
Vážená redakce, vážení íčkaři,
chybí už jen maký kousek, aby si rok s rokem podaly ruce a zase jsme byli o kousek starší.
Ač tu nejsem dlouho, přesto musím vyjádřit poděkování redakci za obsahovou část, která se podle příspěvků mění častěji či méně, myslím tím obsah různých rubrik.
Fotografové si mé poděkování mohli již samostatně přečíst v minulých dnech.
Ostatním íčkařům, kteří jsou vlastně těmi, kdo íčko tvoří a bez nich by tisíce z nás denně neusedaly k počítačům, tabletům, aby se mohly začíst do článků, či potěšit fotkami, těm bych do dalších let popřála pište, foťte, sdílejte, nejsme profíci, ale ani oni nejsou bez vad. Každý se realizujte v tom, co vás baví a s čím se chcete s námi podělit. Tak, jako jsme každý originál, tak jsou i naše příspěvky a počítá se s tím, že se někomu líbí víc, někomu méně, někomu vůbec, ale tak to v životě chodí.
Ti soutěživí se zase mohou trochu zamyslet nad hádankou či nějakým kvízem, nebo se zúčastnit nějaké vypsané soutěže a že jich je dost. Je tu zkrátka od každého něco, i kuchařinky si přijdou na své.Nějaký nový recept vždy potěší, tak proč ho neposlat dál.
Mějte v novém roce hodně zdraví, dobrou mysl, hlavu plnou nápadů a i nadále tvořme spolu tak zajímavý web..
P.S.potěšilo mě ohodnocení redakce, děkuji...
Olga Štolbová
30.12.2018 10:25
Milé íčko, i ode mne obrovský dík a přání všeho nej, nej do příštího roku i let příštích. Jsem tu s námi všemi moc ráda. ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Lenka Hradecká
30.12.2018 09:50
Já děkuji "íčku", že je. Za příjemné a obohacující virtuální i osobní setkávání. Ať se daří i v roce 2019.
Danuše Onderková
30.12.2018 09:34
Honzo, tobě i redakci patří veliký dík, nesmím zapomenout, že dík patří i nám všem, neboť redakce a čtenáři tvoří jeden celek. Jeden bez druhého nejsme nic. Jsem ráda, že jsem zde mezi Vámi, kde jsem našla spoustu přátel nejen virtuálně. Bez ička jsem jako bez ruky. Přeji Vám i nám všechno nej, nej, nej do toho dalšího roku 2019. ♥♥♥ :-)
Marie Novotná
30.12.2018 09:15
Díky za ,,íčko".Přeji všem v redakci i všem íčkařům vše nej...nej....nej.... v novém roce.Íčko jede...a jedeme dál. :-)
Věra Ježková
30.12.2018 09:13
Milý Honzo a milí všichni v redakci, děkuji vám za přání. Jsem ráda, že jsem s íčkem mohla strávit rok – už jsem někde psala, že díky němu byl bohatší. Přeji vám do nového roku vše dobré. Ráda s vámi zůstanu. :-)
Marie Seitlová
30.12.2018 08:19
Díky, že ičko je a přeji mu hodně zajímavých nápadů, článků a ať se daří v r. 2019.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA