ilustrační foto: pixabay.com
Mám ráda kuchařské knihy - XXXII. díl
29. 12. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
30.12.2018 11:26
Ano čatní je vynikající. Myslím že do dalšího dílu dám nějaký recept i na další dobroty i z jiných kuchyní Orientu. Možná i něco z Japonska.
Dagmar Bartušková
30.12.2018 11:07
Indická a bangladéšská kuchyně patří k mým velmi oblíbeným. Okurky v těstíčku, lilkové pyré a placky jsem ochutnala, a moc si pochutnala. Kurkuma a kari jsou pro tuto kuchyni nezbytné. Ostatní pokrmy bych ráda ( kromě čočky) ochutnala. A což takhle vynikající mangové chutnej - buď samotné nebo jako příloha k masu. :-)
Věra Ježková
29.12.2018 20:18
Už jsem udělala ty okurky. Těstíčko je moc dobré. Ještě květák a brambory s čočkou. Ale do té ekvilibristiky s vajíčky se určitě nepustím.
Jana Šenbergerová
29.12.2018 19:59
S orientálními chutěmi mám docela problém, ale zeleninu mám ráda na všechny způsoby. Jen tak, syrovou, jsem ji jedla mnoho let. Spíš než k vegetariánství tíhnu k vitariánství, ale teď vařím a jím všechno.
Vladislava Dejmková
29.12.2018 16:03
Když jsem si přečetla tyto recepty, napadlo mě, že podobně dělám květák v troubě. Rozdělím ho na růžičky, posypu kořením (drcený kmín, kurkuma, paprika, mletý pepř, sůl), pokapu olivovým olejem, promíchám a šup na plech do trouby. Za půl hodinky je krásně vonící jídlo hotové. Jsem také masožravec, ale toto mi moc chutná.
Naděžda Špásová
29.12.2018 13:13
Zelenina není můj šálek kávy. Ještě tak syrovou. Jsem masožravec a to už nic nezmění. :-)
Zuzana Pivcová
29.12.2018 10:13
Někdy si v DBK na Budějovické dám po cestě domů něco vegetariánského z indické kuchyně, i když i tam mají, asi kvůli našim zákazníkům, pokrmy s masem. Mám právě ráda placky čapati, ale sama je udělat neumím. Tak tady mám recept, díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA