Zubní hygiena pro starší a pokročilé
Ilustrační foto: ingimage.com

Zubní hygiena pro starší a pokročilé

23. 12. 2018

Péče o zuby nás provází (skoro) celým životem. Starší generaci zasáhla vlna důrazu na zubní hygienu a doporučované specializované ošetření až v dospělosti. A přiznejme si, že jsme se zpočátku ošívali, když nás náš zubař začal posílat na proceduru zubní hygieny.

zdraví zuby
Autor: Redakce
Hodnocení:
(3 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Žichovská
Tak tohle jsem absolvovala minullý týden v úterý, víc než hodinu v zubařském křesle (zatím mám všechny zuby co mi narostly) - hrozné. Ale neděste se, to jen pro mně, ten výsledek za to stojí.
Karel Boháček
Šokoval mně zubař, když mně řekl ať nepoužívám zubní pasty, prý škodí zubům nejvíce.
Blanka Bílá
Moc přínosný článek, ale mnohým z nás už moc k ničemu.Za minulých dob jsme podle bydliště patřili k jedné ordinaci, jak obvodního tak zubního lékaře, většina z nás neměla to štěstí, že by ho měla v rodině, mezi kamarády a našli se i tací, jako v onom seriálu byl dr. Cvach.Za roky neodborné, či neochotné péče o chrup, se už pak moc dohnat nedá a nepomůže ani ani.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%