Na chvíli se zastavit
Foto autorka

Na chvíli se zastavit

23. 12. 2018
Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Nadičko, když poslední, tak poslední, Začni tedy přemýšlet o tom prvním v roce 2019. Už se těším.Bertice
Jitka Hašková
Naďo, zajímavý článek a bezvadné fotky. Mám raději krátké články, jako je ten tvůj, a hodně fotek. Děkuji.
Zuzana Pivcová
Své letošní příspěvky, které jsem si vždy ráda přečetla a prohlédla, jsi uzavřela hezky rozjímavým pohledem na předvánoční ruch a pojetí z Tvého pohledu. Díky a krásné svátky oběma.
Naděžda Špásová
Já děkuji a i vám přejeme krásné vánoce, pohodu, radost a hlavně zdraví a to všechno i do roku 2019. :-)
Lenka Hudečková
Nadi, máš krásný poslední letošní článek. Fotky bezva. i já jsem toho tento týden měla hodně, tři návštěvy doma, na jedné jsme byli s Jiříkem dneska. V pondělí a ve čtvrtek jsem pekla vánočky, ve čtvrtek pak i kokosky z volných bílků. Ve středu jsem byla u kadeřnice. Do toho praní, žehlení. Včera povlékání, ale to naštěstí celé udělal Jiřík sám. Zrovna tak celý tento týden obstarával menší nákupy. A já jsem šťastná, že jsem na žádný nemusela...A tak to máme všechny si myslím. I my jsme stihli v týdnu jednu (a poslední zatím) mrazivou procházku i s pár fotkami. A hned další den začalo pršet a sníh zmizel a kouzlo vánočního počasí také..Krásné Vánoce Tobě i celé Tvé rodince přejeme my Hudečci :-)
Alena Vávrová
Ó, "o" se někam zatoulalo :-))
Alena Vávrová
Naď, náhodou jsi dobrá, já jsem na ten snížek jen koukala a říkala si "měla bych to vyfotit" - no a na druhý den do něj už pršelo. Ráda jsem se proto podívala na ústeckou zimu a přeju vám vespolek krásné vánoce!
Věra Ježková
Naďo, já ke kritikům počtu tvých fotek rozhodně nepatřím. Protože jsou krásné a procházky s tebou byly vždy příjemné. Díky i za toto pozastavení – a krásné Vánoce tobě a tvým blízkým.
Jana Šenbergerová
Naďo, mně hodně fotek určitě nevadí. Vidím, že je to všude podobné, jen nám se ještě nepovedlo nafotit, co bychom rádi. Zdravíme tam k vám z Jeseníků a přejeme celé tvé rodině krásné svátky. Ta zastávka byla moc příjemná ...
Hana Rypáčková
Moc ráda jsem s tebou pobyla v předvánočním čase...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%