Ilustrační foto: pixabay.com
Nesvítí někde zbytečně? Šetření elektřinou se vrací do hry
21. 12. 2018Možná si ještě pamatujete na nápisy v panelákových domácnostech, které se ptaly: Nesvítí někde zbytečně? Při současném trendu zdražování elektřiny by stálo za to tuto cedulku znovu vyvěsit.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libuše Zavadilová
14.3.2019 10:35
Musím říct, že se tak snažím šetřit a něco jsem se i v článku dozvěděla, takže za něj děkuji.
Karel Boháček
22.12.2018 14:33
Já mám fotovoltaiku 5kW takže takové starosti neřeším. Vykašlal jsem se na zlodějské ener.závody co vydělávají miliardy a smějí se zákazníkům.
Zuzana Pivcová
22.12.2018 09:22
To jsem si vzpomněla, jak kdysi před lety, když jsem v Budějovicích bydlela v dost otřesném bytě 4. kategorie, mě k sobě pozvala čerstvě vdaná kolegyně, dcera stranického funkcionáře, která hned po svatbě, ač manžel byl v Praze, dostala byt. Všude v celém bytě zářila světla, protože prý nemá ráda tmu.
Dana Puchalská
21.12.2018 18:44
Ano článek je zajímavý a inspirující. Všechny spotřebiče co máme jsou jedině A+++.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA