Foto: autorka
Moje zapomenuté vánoce
20. 12. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Krausová
25.12.2018 08:57
Jarmilko,
požehnané svátky vánoční Vám ze srdce přeji. Přišla jsem o oba rodiče tragicky a nečekaně. Vím, je to smutné. Zvlášť, ztratí-li rodiče dítě. Ale myslím, že jsme silnější bytosti právě pro ty ztráty, byť nás to moc neutěšuje. Přeji jen to dobré pro Vás. Opatrujte se.
Jana Šenbergerová
20.12.2018 20:34
Kdo nezažil, těžko si dovede představit, jak těžký život mohou mít i děti. Je dobře, že jste nezanevřela na život a umíte se z něho radovat a zpříjemňovat ho tak i své rodině. Přeji vám nejen hezké svátky, ale celý příští rok, i ty, co přijdou po něm.
Marie Seitlová
20.12.2018 16:35
Moc smutné vzpomínky. Přeji krásné vánoce a hodně zdraví v novém roce.
Naděžda Špásová
20.12.2018 15:14
Jarmilo, je smutné, když dítě tohle prožije. Snad to bylo a je ve vašem dospělém životě veselejší. Přeji vám i rodině krásné vánoce a do nového roku jen samou radost a zdraví. :-)
Elena Valeriánová
20.12.2018 14:49
************* hezké vánoce, ty letošní i ty příští a přespříští a ...
Hana Nováková
20.12.2018 09:47
Osud každého z nás má dvě tváře. Jistě bychom si přáli aby nám nastavil jen tu lepší. Bohužel, často je to obráceně. Jste statečná žena, nebylo to jistě lehké žití, kdo nezažil, neuvěří. Ale jistě ve vás bylo dost lásky na rozdávání pro vaše nejbližší. I vám pohodové svátky v kruhu rodiny a jen vše dobré, hodně zdraví do dalšího žití...
Zuzana Pivcová
20.12.2018 09:28
Děkuji za důvěru, s kterou jste zde odhalila kousek svého života, ten smutný. Bylo mi také 12 let, když nás maminka vzbudila, že tatínek zemřel. Ale to bylo v létě začátkem prázdnin. Maminku jsem však měla alespoň skoro do 28 let. Jste silná bytost, Vaše příspěvky o tom svědčí. Doufám, že teď už potkáváte hodně radosti. Děkuji.
Marie Doušová
20.12.2018 09:27
Slzy mi stoupily do očí ,při čtení Vašeho článku a sama vím ,jak je smutné prožívat vánoční svátky a nevzpomínat na věci minulé. Moc Vám přeji klidné a spokojené vánoční svátky a hlavně už jen samé hezké věci do budoucna.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA