Ilustrační foto: pixabay.com
Mezi svátky
26. 12. 2018Už jako dítě školou povinné jsem je milovala. Snad ani letní prázdniny, které trvaly celé dva měsíce, nepředčily zvláštní kouzlo těch pěti dnů mezi vánočními svátky…
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
28.12.2018 10:44
Všechno ať je jako v dětství, jen ten čas je nenávratně pryč. Dnes mají děti tolik hraček, že je to na,škodu..
Alena Tollarová
27.12.2018 21:26
Já jsem nikdy ten pocit být doma sama nezažila, protože maminka, která se starala o mou postiženou sestru, tam byla pořád. Ale svoje kouzlo vánoční prázdniny se stromečkem v pokoji samozřejmě měly. Přeji Vám, paní Hanko, všechno nejlepší k narozeninám a těším se na fejeton.
Hana Švejnohová
27.12.2018 18:28
Moji milí....vlastně spíš moje milé, děkuji vám všem za gratulace, myslím, že své letošní narozeniny opět zpracuji do dalšího fejetonu... Pointa bude patrně jasná: jsem ráda, že je to všechno zase za mnou... :-)
Zdenka Jírová
27.12.2018 00:17
Také jsem vždy milovala ty dny mezi svátky a nejen jako dítě školou povinné, ale i v dospělosti. Dokonce máme společnou zálibu, dívat se do rozsvícených oken a přemýšlet o lidech, kteří za nimi žijí.
Danka Rotyková
26.12.2018 19:45
Hezké počtení, děkuji. A také přeji dodatečně, paní Hano, vše nejlepší k narozeninám. Ty froté ručníky si živě pamatuji, také jsme je dostávaly se sestrami jako dárky. Dodnes mi slouží. A ještě k tomu období mezi Váoci a Novým rokem - to pro mne byl dar z nebes. Jako jediná jsem od Ježíška dostávala skicák plný čtvrtek na kreslení, pastelky, poté i vodové barvy. Zalezla jsem si trochu stranou a dala se do kreslení. Jen ojediněle jsem dostala knížku, tu jsem pak přečetla obvykle během prvních 2 dnů. Toto období je docela krátké, asi proto mi bylo vzácné. Pokud jsme mohli bruslit na rybníku před naším domem, pak takové prázdniny neměly chybu.
Marie Faldynová
26.12.2018 17:58
My zase s bratrem jednou vyrobili "bugárnu" - sedačku, na které se dalo sjíždět po zasněženém svahu. Dneska bydlíme tak daleko od sebe, že společné zimní sporty skončily. Také já přeji k narozeninám vše nejlepší!
Jana Šenbergerová
26.12.2018 16:01
Moje mezi svátky bylo určitě někde v koutě s knihou nebo pastelkami, jako dítě jsem zimu vůbec neměla ráda. Vaše mezi svátky jste opět popsala moc hezky. K vašim vánočním narozeninám vám přeji všechno, co vy sama pokládáte za nejlepší.
Zuzana Pivcová
26.12.2018 09:28
Při předběžné přípravě fejetonu jsem ty narozeniny nějak překoukla. :-D Tak dodatečně, vše dobré a všechny dny tak krásné jako ty dny mezi svátky, které máš od dětství ráda.
Marie Seitlová
26.12.2018 09:06
Také v tyto dny vzpomínám na své dětské Vánoce. Bydleli jsme v horách, sněhu hodně a zábavy venku také. Hanko, přidávám se ke gratulantům a přeji vše nejlepší.
Eva Balúchová
26.12.2018 08:58
Tyto dny nás asi všechny vrací do mládí.Byly to dny plné sněhu,ledu,zimy a veselí.Lyže jsem našla ve sklípku po dědečkovi.Žádné bezpečnostní vázání jak mají mladí dnes.Provázky jsem si je přivázala k botám a sjížděla kopce.A nevím jestli znáte karosérky?To byla zase zábava z kopce po ledu.Včera se mne vnuk ptal jaká byla moje nejoblíbenější hračka.Trochu mě zaskočil,my jich moc neměli a hlavně jsme byli venku.
Hanko,gratuluji k narozeninám.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA