Mám ráda kuchařské knihy - XXX. díl
19. 12. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
20.12.2018 17:27
Děkuji všem a slibuji, že příště předložím něco obyčejného. A po vánočním obžerství i něco méně kalorického. Asi zase začnu hledat něco typicky českého co se rychle uvaří. A všichni si určitě pochutnáte.
Marie Seitlová
20.12.2018 16:39
Zajímavé recepty, ale já dělám také čočkovou polévku a něco z vepřového.
Danuše D'Engeli
20.12.2018 16:38
Milá Dani,
máš nádherného koníčka, což já postrádám, ale vařila jsem dost dobře, dokud jsem měla rodinu. Je to velké umění "Vařit dobře". Moc se mi to líbí. Každý člověk má své záliby a ta tvoje je úžasná. Přeji krásné Vánoce a každý den dalšího roku jen hezký a spokojený. S vřelým pozdravem, Danuše S.
Blanka Macháčková
20.12.2018 14:32
Láká mě ten filet á la Robert. Ale čočka musí být. Ty nám děláš chutě!
Eva Mužíková
19.12.2018 19:51
Opět skvělá inspirace, ale já budu u stolu sama, musím zůstat na obvyklé čočce s uzeným...
Jana Šenbergerová
19.12.2018 16:16
Cokoliv z toho bych si dala, kdyby mi to někdo předložil a určitě by se mi dělaly boule za ušima, jak by mi chutnalo. Po všelikém svátečním vaření ale ráda zůstanu u husté čočkové polévky. :-)
Naděžda Špásová
19.12.2018 15:26
Čočku na Silvestra uvařím a celý Nový rok je na stole. Zatím se nám bohatství vyhýbá. Ale, kdo ví, že jo. :-)
Zuzana Pivcová
19.12.2018 10:05
Novoroční tradice je u nás opravdu odjakživa čočková polévka. Jinak jsem skromnější, i když recepty jsou to královské.
Věra Ježková
19.12.2018 09:57
My jíme novoroční čočku s uzeným. Babička taky říkala „spejchnout“. A já to říkám taky, jen nemám komu. Už se vidím, jak odžilkovávám 3 kgr svíčkové. Přeji dobrou chuť k novoročnímu obědu. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA