Zateplovací sukně zahřeje a sluší. Foto: Archiv
Hit letošní zimy? Na lyže v sukni
20. 12. 2018Jak působit i při zimním sportování půvabně a žensky? Oblečte si zimní zateplené sukně. Moderní materiály neprofouknou ani nepromoknou a peří nebo polyesterová výplň hezky zahřejí nohy i celé tělo. A klidně se dají obléknout i přes lyžařské kalhoty, džíny nebo legíny!
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Danuše D'Engeli
22.12.2018 12:26
A proč ne? Jště jsem to nezkusila, Tak uvidím, jen spíše pocítím. Já nejezdím tolik na hory lyžovat, tak nevím, jestli zažiji lyžování v sukni. Ale každý nápad je myšlenka k uvažování. Danuše
Jana Šenbergerová
20.12.2018 19:53
Už se vidím, jak v sukni svištím na běžkách ... Móda bývá občas zábavná, a někdy dokonce i k smíchu. Desetiletí bojovaly ženy za emancipaci a teď totálně zemancipované (nebo spíše zblblé) budou usilovat o svou ztracenou ženskost. Proti gustu žádný dišputát. Mě na sjezdovce ani na trati určitě nikdo v sukni neuvidí. :-)
Danka Rotyková
20.12.2018 19:44
Už nelyžuji, ale každému nápadu, který pomůže při sportu, fandím. Když si uvědomím, jak jsme v mládí mrzli na lyžích a závistivě pokukovali po dobře oblečené německé mládeži, nemohu jinak než novým materiálům určeným ke sportu zatleskat. Ty sukně jsem už viděla, kdyby nic jiného, těm dívkám moc slušely.
Věra Ježková
20.12.2018 19:28
Když v sukni nechodím, jak je rok dlouhý, proč bych si ji měla brát na lyže? Bohužel nelyžuji už hodně let - bavilo mě to. Článek dobrý.
Eva Mužíková
20.12.2018 15:23
Tak já nevím... asi bych si , byť teplou sukni , na lyžování neoblékla.
Dana Puchalská
20.12.2018 13:56
Je to těžký, ale plácat se po sjezdovce a ještě v sukni...... :-) :-) :-)
Jana Kollinová
20.12.2018 12:44
No, ještě, že nelyžuji. Musel by to být neuvěřitelný zážitek, jak babča v sukni sjíždí sjezdovku. Vlastně v ochranné přilbě bych mohla vydávat mnohem mladší. Na lyže půjdu pouze s přilbou, která má integrovaný mobilní telefon, abych mohla zavolat pomoc ve chvíli kdy budu zamotaná do sukně a obtočená kolem stromu.
Karel Boháček
20.12.2018 12:23
Já jako chlap bych to ocenil i u mužů. Jak to asi bude dlouho trvat, než začnou nosit sukně i muži ? Korn to začal, ale taky nevydržel...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA