Foto: autorka
Moje nezapomenutelné vánoce
26. 12. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
13.12.2018 23:13
Je to hezké připomenutí vánočních tradic v rodinách. My jsme vždy dávali na štědrovečerní stůl , který jsme "roztáhli", velký parádní ubrus snad ještě z maminčiny výbavy. Když se má starší dcera vdala, dala jsem jí ho. Byla jsem mile překvapena, že ho také dává na štědrovečerní stůl jako já a moje maminka. Dnes jsem také u stolu jako host a je to milé.
Naděžda Špásová
13.12.2018 13:57
Možná jako dítě jsem leckomu vánoce záviděla, protože naše tak moc pěkné nebyly. Tradice se u nás moc nedržely, zůstaly mi tak 2, nebo 3. Teď už jsme s mužem sami, děti mají asi svoje tradice. Vzhledem ke zvířeně jsme doma, všichni se sejdeme druhý den. Možná, kdybych v dětství prožívala hezké vánoce, tak by mi ta naše samota vadila, ale takhle mi to moc nevadí. Moc hezky jsi to, Blanko, napsala. :-)
Zuzana Pivcová
13.12.2018 12:24
To je pravda, vánoce jsou svou jedinečností nezapomenutelné. I když se mění jako všechno kolem. Myslím ale, že ten hlavní rozdíl je v nás, jak je v dnešním věku vnímáme. Díky, Blanko.
Mirek Hahn
13.12.2018 11:54
Sváteční život v kostce :-) Ale děkuji za ta tresčí játra, skoro jsem zapomněl, ještě je do svátků musím nakoupit !
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA