Hledání starých lásek. Hlavně opatrně
Ilustrační foto: ingimage.com

Hledání starých lásek. Hlavně opatrně

12. 12. 2018

Internet a sociální sítě otevřely nové možnosti v hledání lidí, které jsme řadu let neviděli. Bývalých spolužáků, kamarádů, kolegů, kteří se časem někam vytratili a my o nich nemáme zprávy. Týká se to i starých lásek. Pátrat po nich může být zábavné, ale i škodlivé.

vztahy a sex
Hodnocení:
(4.9 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Josef Volfík
I já jsem okolo šedesátky začal hledat. Jistou Janu. Pravda viděli jsme se naposledy v první třídě a já se pak odstěhoval. Znal jsem jen její tehdejší jméno a školu, kam jsme chodili. Dalo to sice trochu práci, ale našel jsem ji. Příjmení, mobil, mail, adresu (na Googlu jsem si prohlédl jejich dům), zjistil i jméno manžela (katastr nemovitostí). Ale jít za ní, k tomu jsem nenašel odvahu, i když si jsem jist, že si na mne pamatuje. Dostat ve dveřích pár facek od manžela, a pak přes zavřené dveře slyšet dalších pár facek pro ní, to by se mi nelíbilo. Jen mne ale napadlo, jak je snadné, když člověk chce, o komkoli cokoliv zjistit. A to nejsem detektiv.
Josef Volfík
Pro Janu Šenbergerovou. Když je hlad, tak je i husa dobrá.
Dana Puchalská
Já svoji první lásku viděla v jedné bance. A byl to zvláštní pocit. On mně ne. A bylo to dobře. Byl to někdo úplně jiný. Z milého a pohodového kluka se stal šílený a arogantní dědek.
Jana Šenbergerová
Proč zvedat jednou odhozené nakousnuté jablko? :-(
Marcela Pivcová
Své dřívější přátele nebo i "lásky" jsem nikdy nevyhledávala. Jednou jsem učinila pokus a po nějaké kolegyni jistému muži poslala svůj telefon. Pokus zůstal bez odezvy - asi to "mělo tak být".
Svatava Páleníková
Také jsem hledala, našla, sešli jsme se a bylo to hezké popovídání.
Zdenka Jírová
Tak to mne ještě nenapadlo.
Josef Volfík
Našel jsem si ji, asi před deseti léty, ale co dál? Setkat bych se s ní chtěl, ale přece jí nerozbiji nějakou blbostí její manželství? A co je ještě divnější. Před půl rokem nás dal dohromady FB, nevím jak, já ho používal tak čtyřikrát za rok a žádosti o přátelství likvidoval kosou. Teda až na tu jednu jedinou.
Libor Farský
Ovšem jestli si to Rosťa celé nevymyslel, jako tuto větu: "koukala na něho asi tak, jako když náš pes kouká na salámy v řeznictví." Už jste někdy viděli psa v řeznictví? (smajlík)
Jitka Caklová
Kdysi jsem slyšela, že jídla z hub a staré lásky se nemají ohřívat. Ani jedno, ani druhé není zdravé i když někdy výjimka potvrzuje pravidlo :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%