Ilustrační foto: pinterest.com
Ideální účes na zimu: přirozený rozcuch
11. 12. 2018Sníh, déšť, vítr, čepice. To jsou hlavní strašáky mnoha žen, které mají pocit, že v zimě neudrží svůj účes v takové podobě, v jaké by si přály. Mnohdy si za svou nespokojenost mohou samy. Právě v zimě se totiž projeví, zda nosí účes, který je pro ně ten pravý.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Danuše D'Engeli
2.10.2019 21:27
Mně se nejvíce líbí, i když jsou ženy a muži mnohdy neupraveni, úsměv na tváři je pro mne to nejdůležitější. Pak je jedno, zda ten či onen sestřih. Když se na mne někdo ráno usměje, žiji z toho celý den.
Hana Rypáčková
12.12.2018 11:39
Mám ráda účet, když jen zatřesu hlavou a vlas, nějak spadnou, aby mi nelezly do očí a pusy.. V poslední době po nemoci jen z nachlazení mě hodně padají. Asi taky skončím na ježka ..A šedivá..
Jana Kollinová
12.12.2018 05:51
Líbí se mi účesy i zajímavé modelky, kterým by slušel určitě každý účes.
Eva Mužíková
11.12.2018 18:52
Vybrala bych si...Když nastane podzim, nevylezu bez čepice. Ovšem ty mé vlasy po jejím sundání jsou opravdu chudinky. Nejraději bych čepici nesundala ani tam, kde je to nutné / oční lékař, zubař, a p. /
Vladislava Dejmková
11.12.2018 13:27
Také mám jeden rozcuch na hlavě. Je fajn v létě i v zimě. Pod čepicí se sice trošku splácne, ale stačí ho opravdu projet hřebenem. I na slepo.
Zuzana Pivcová
11.12.2018 10:01
Účesy se mi líbí, jen ten titulní ne, to už není přirozený rozcuch, nýbrž příliš nakadeřený dámský styl, trochu připomínající paruku, jak se za nás nosila.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA