Foto: autorka
O dědovi Václavovi a jeho rodině
10. 12. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Ježková
10.12.2018 18:36
Libuško, ty jsi taková Zuzka v próze. Za chvíli mi nebudou stačit slova chvály. :-)
Libuše Křapová
10.12.2018 18:27
Holky, moc vám všem děkuji :-) Jsem moc ráda, že se vám mé povídání líbí. Ivano, ano, vystihlas to, je to opravdu pohádka pro dospělé. Ale trochu sentimentality do vánočních příběhů patří :-)
Naděžda Špásová
10.12.2018 18:24
Libuško, v tobě to prostě je. Jsi moc dobrý vypravěč. Přeju tobě a tvým blízkým krásné vánoce a do nověho roku vše krásné a hlavně zdraví. :-)
Jana Šenbergerová
10.12.2018 18:03
Kéž by takhle hezky končily všechny lidské příběhy. Ten tvůj, Libuško, je nejen bezvadný, ale i krásný. :-)
Alena Vávrová
10.12.2018 17:22
Libuško, normálně tu bulím - je to krásný příběh - a myslím na vnučku Mímu a pravnučku Anežku, na kterou se všichni tolik těšíme....♥♥♥
Libuše Křapová
10.12.2018 15:25
Zuzko, ani nevíš, jak moc si cením kladného komentáře - recenze - zrovna od tebe, mistryně slova a citů. Inspirací pro mne jsou lidé kolem mne a jejich osudy. Ve "vyšších sférách" se nevyznám, proto o nich ani nemůžu psát. :-)
Zuzana Pivcová
10.12.2018 13:37
Libuško, nevím, jak bych to lépe napsala. Ty jsi opravdu na tyhle příběhy mistryně. Pro mě je úžasné, že píšeš, jací lidé jsou, ale zároveň je v tom určitý náznak, jací by měli být. Je to velice lidské, poutavé a skromné. I to prostředí, žádné vysoké sféry a vykonstruované báchorky. Kdyby to šlo, hned bych si u Tebe objednala vlastní pohádku nebo příběh.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA