FOTO: Alena Tollarová
Objednejte si kalendář na rok 2019
5. 12. 2018Nástěnný kalendář na rok 2019, který redakce portálu i60 připravila z fotek svých čtenářů, je na světě. Objednávat si jej můžete od dnešního dne.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
5.12.2018 23:06
Řekla bych, že není správně uvedeno jméno jednoho autora - Vladimír Karlík.
Věra Ježková
5.12.2018 21:24
Kalendář je krásný. Mám radost, že jsem se v něm našla. Budu prosit jeden kousek; vyzvednu si ho na srazu, případně později, jak píše chytře Jitka. :-)
Jitka Hašková
5.12.2018 20:35
Objednávám 2 kalendáře. Vyzvednu si je v redakci. Na srazu dám přednost mimopražským, já si pro ně můžu dojít někdy později. Napsala jsem to i o emailu.
Jan Raška
5.12.2018 20:21
A ještě jedna čerstvá zpráva: Vypadá to, že první várka kalendářů by měla být vytištěna v úterý, tzn. že by mohly být k dispozici k osobnímu odběru na naší redakční akci dne 13.12. Takže zájemci - tašky s sebou :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA