Objednejte si kalendář na rok 2019
FOTO: Alena Tollarová

Objednejte si kalendář na rok 2019

5. 12. 2018

Nástěnný kalendář na rok 2019, který redakce portálu i60 připravila z fotek svých čtenářů, je na světě. Objednávat si jej můžete od dnešního dne.

fotografie fotosoutěž
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 23 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Řekla bych, že není správně uvedeno jméno jednoho autora - Vladimír Karlík.
Elena Valeriánová
Objednávám 1 ks, vyzvednu si jej na srazu.
Věra Ježková
Kalendář je krásný. Mám radost, že jsem se v něm našla. Budu prosit jeden kousek; vyzvednu si ho na srazu, případně později, jak píše chytře Jitka. :-)
Alena Tollarová
Objednávám 1 ks, vyzvednu si na srazu.
Jitka Hašková
Je to krása, teď jsem si ho dodatečně prohlédla.
Jitka Hašková
Objednávám 2 kalendáře. Vyzvednu si je v redakci. Na srazu dám přednost mimopražským, já si pro ně můžu dojít někdy později. Napsala jsem to i o emailu.
Jana Šenbergerová
Je nádherný! :-)
Jan Raška
A ještě jedna čerstvá zpráva: Vypadá to, že první várka kalendářů by měla být vytištěna v úterý, tzn. že by mohly být k dispozici k osobnímu odběru na naší redakční akci dne 13.12. Takže zájemci - tašky s sebou :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%