ilustrační foto: pixabay.com
Moje nezapomenutelné vánoce
6. 12. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
6.12.2018 19:37
Na dětství mám jen málo vzpomínek, ale připomněla jste mi, že jsme měli také krásná kachlová kamna a na blýskavém stromečku hořely opravdové svíčky a prskavky. Maminka dělala výbornou domácí čokoládu. Dodnes ji cítím na jazyku. Jinak ale na dětství moc nevzpomínám. Je vidět, že vám hezky utkvělo v paměti. Píšete, jako by to bylo včera.
Zuzana Pivcová
6.12.2018 17:47
Zrovna včera jsem viděla u Muzea Mikuláše s andělem a dost hrůzně vyhlížejícím čertem. Uvědomila jsem si, že debaty o strašení dětí a důsledcích toho jsou dost opodstatněné. Děti mají velkou fantazii a realitu berou po svém. Váš příběh je toho důkazem. Je to velmi půvabné vyprávění.
Dana Puchalská
6.12.2018 17:02
Krásná vzpomínka. Vánoce jsou hlavně pro děti,potom je na co vzpomínat.
Libuše Křapová
6.12.2018 16:56
Moc hezká vzpomínka , i když v té chvíli to bylo pro malou holčičku děsivé :-)
Alena Tollarová
6.12.2018 16:47
Krásně něžná vzpomínka i přes tu chvilkovou hrůzu v dětských očích. Moje dětství s maminkou a tátou bohužel skončilo už v 8 letech. I přesto moje dětské vzpomínky vnímají vánoce jako čas strávený u stromečku s opravdovými hořícími svíčkami i tím, že mně a mladší sestře mamka dovolila, abychom si ty nedopalky, vydolované ze skřipečků, ještě zapalovaly a nechaly je dohořet na různých pyramidách z kostek ... určitě trnula hrůzou, abychom čarodějničky uhlídaly.
Alena Tollarová
6.12.2018 16:46
Krásně něžná vzpomínka i přes tu chvilkovou hrůzu v dětských očích. Moje dětství s maminkou a tátou bohužel skončilo už v 8 letech. I přesto moje dětské vzpomínky vnímají vánoce jako čas strávený u stromečku s opravdovými hořícími svíčkami i tím, že mně a mladší sestře mamka dovolila, abychom si ty nedopalky, vydolované ze skřipečků, ještě zapalovaly a nechaly je dohořet na různých pyramidách z kostek ... určitě trnula hrůzou, abychom čarodějničky uhlídaly.
Elena Valeriánová
6.12.2018 15:51
Jani, já čas obdivuji, krásné sdílené vzpomínky. Úplně jsem tu malou holčičku viděla. Děkuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA