ilustrační foto: pixabay.com
Moje nezapomenutelné vánoce
6. 12. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
6.12.2018 15:24
Jano, závidím vám vaši paměť, já si z vánoc pamatuju jen to, že jsme museli pro tátu do hospody, jinak mi všechno vymizelo z hlavy. Asi nebylo na co vzpomínat. :-)
Alena Várošová
6.12.2018 14:37
Jani,moc hezky citově napsáno a ve vzpomínce na dětství a rodiče, stejně to byly vždy ty nejkrásnější,nezapomenutelné vánoce prožoté v rodinném kruhu.
Hana Nováková
6.12.2018 14:19
Ve stáří jsou ty vzpomínky tak nějak jasnější a častější. Bohužel, život prchá. Ale kdo měl radostné i šťastné dětství, má dobrý základ pro celý život...
Věra Ježková
6.12.2018 14:10
Jano, to je poezie v próze. Do pocitů malé holčičky se umím dobře vcítit. A spolu s tou zestárlou mám radost, že se má kam vracet. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA