Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Věra Ježková
6.12.2018 19:33
Já už se v tom trochu vyznám. Dnes jsem přidala další 3 km, s fotkami z galerie a bez článku. Zjišťuji, že chození s focením mě baví víc než bez něj. Naďo, ty jsi psala hned, že to pro tebe není. Proč? Systém určitě zvládneš. :-)
Naděžda Špásová
6.12.2018 15:52
Tak já tomu opravdu vůbec nerozumím, což mě vylučuje z tohoto projektu.
Hana Rypáčková
6.12.2018 11:32
To je vážně lepší udělat článek s galerií. Bez článku galerie ztratí popisky..Taky mě to baví...Ale nerada šlapu chodník...
Alena Tollarová
6.12.2018 08:34
Díky tomu, že jsem s Tebou jela tramvají, tak už jsem věděla, kde bydlíš :) Taky jsem zkusmo napsala článek o výletu. Dala jsem ho zveřejnit a připojila do projektu Do stovky. Tam je teď výlet vidět i s fotkami, jen článek se zatím přečíst nedá. To půjde teprve až ho redakce vydá. Metodou pokusů si nejlépe vyzkoušíme, jak to funguje :) bezva.
Věra Ježková
5.12.2018 20:40
Děkuji vám. Už tam jsem. Měla jsem vloženo vše, jen jsem čekala na zveřejnění článku, abych ho mohla připojit. Takže budete-li chtít, můžete se podívat i na cílovou fotku, na níž je náš dům. :-)
Eva Mužíková
5.12.2018 19:04
Já sen v tom projektu stále motám, Super Věrko.
Jana Šenbergerová
5.12.2018 18:47
Věrko, vzala jsi to hezky zkrátka, tak se nezapoměň přihlásit do Klubu stovkařů. Nahoře jsou na liště Projekty. :-)
Zuzana Pivcová
5.12.2018 17:52
Tuhle trasu jsem šla jednou před asi 20 lety, když ještě nebylo metro do Kobylis a jedna tramvaj měla poruchu, tak jich od Palmovky nahoru stálo snad 10. Díky, zdatná Věrko!
Elena Valeriánová
5.12.2018 16:38
Věrko, hledala jsem tě v projektu Do stovky v Klubu stovkařů a nenašla. Jsi tam?
Dana Puchalská
5.12.2018 15:33
Perfektní.
Načíst starší příspěvky