Vánoce, na které nikdy nezapomenu
Úvodní foto: Pixabay.com, černobílé foto: autorka

Vánoce, na které nikdy nezapomenu

5. 12. 2018
Soutěž - Nezapomenutelné vánoce
Hodnocení:
(5.1 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
To já jsem živý vánoční dárek dostala s předstihem, už 22. prosince, přestože se počítalo se začátkem ledna. Strávila jsem 14 hodin na hekárně úplně sama. Jen několikrát nakoukla sestra. Řekli mi, že nemám jíst ani pít a já se toho držela. Ještě několik dní po porodu jsem měla "vysušené" hlasivky a chraptěla jsem jako při těžké angíně. Letos budu péct 43. dort. :-) Přeji vám i vašemu synovi krásné Vánoce i narozeniny.
Marie Faldynová
Krásně napsáno! Kamarádce se syn narodil 19.12 a tak to do vánoc stihli i domů - ale počítali se vším! Můj vnuk se narodil na Mikuláše a jmenuje se David, takže v prosinci z oslav nevychází.
Hana Lancová
Krásně napsáno, moc hezký příběh. :o)))
Jitka Caklová
Smrt je nedílnou součástí života a další součástí je smíření. Co si má kdo odžít, to si odžije a nikdo nežil a nežije stále jen to špatné. Vždy mám možnost volby, buď si budu duši vzpomínkami hladit a nebo si ji budu vzpomínkami drásat.
Věra Halátová
Také si jedny vánoce pamatuji víc než všechny ostatní. Můj muž umíral. A věděl to. Děti byly ještě malé. Na vánoce se nedějí jen romantické a krásné příběhy, ale i ty tragičtější.
Jitka Caklová
Hezký příběh. Mám podobný, přesto jiný :-)
Elena Valeriánová
Přesně tak, dárek nad dárky. Hezký šťastný příběh.
Hana Rypáčková
Hezké vánoce , to byl ale dáreček...
Vladislava Dejmková
Nevím, jestli tento příběh zná i můj syn, kterého se to týká do takových detailů jak popisuji v článku. Ale rozhodně mu pošlu odkaz, aby si tento příběh přečetl. Ostatně vím, že oba moji synové si mé příběhy na íčku docela čtou, protože si o tom občas i povídáme.
Zdenka Soukupová
Opravdu krásný příběh. Znají ho takhle krásně vyprávěný i Vaše děti? Jedna moje kamarádka se narodila také na Štědrý den a ještě dostala jméno Eva! Takže vánoce, narozeniny i svátek - takové 3in1. Ale nesla to statečně.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%