
ilustrační foto pixabay.com
Mám ráda kuchařské knihy - XXVII. díl
7. 12. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Ježková
7.12.2018 16:18
… Tyhle ryby neměly by maso míti samou kost … Jak se zpívá ve známé písničce. Jinak bych je mohla pořád. Byli jsme překvapeni loni, když Korejci, který byl s námi na Štědrý večer, chutnal kapr tak, že si přidal.
Alena Vávrová
7.12.2018 14:11
Taky mám ráda kapra i j. ryby a na vánoce musí být, i když půlka rodiny tvrdí, že nejlepší kapr je kuřecí řízek. A včera při odmrazování jsem našla v mrazáku asi tak čtvrtku kapříka a hned byla k večeři generálka - něco jako ten kapr po třeboňsku. Syn se nestačil divit, ale salát si musel přimyslet... ;-)
Eva Mužíková
7.12.2018 10:50
Jejda, podobný recept Kapr v alobalu znám, jen jej ještě před dopečením otevřu, přeliji trochou smetany, ve které je rozmíchaný kousek masoxu....nechat zapéct--
Zuzana Pivcová
7.12.2018 10:21
Kromě klasického smaženého kapra ráda vzpomínám na kapří hranolky, které jsem asi třikrát jedla. Recepty jsou lákavé, ale pro jedince luxus.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA