Mám ráda kuchařské knihy - XXVI. díl
Ilustrační foto :pixbay. com

Mám ráda kuchařské knihy - XXVI. díl

2. 12. 2018
recepty
Hodnocení:
(5.2 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
Tak z receptů jsme jedli doma pučálku jako salát. Říkala jsem tomu Amina. Jahelník asi taky , ale nepamatuji si to.
Věra Ježková
Řepánky znám. Z Kolínska. Jsou dobré.
Eva Mužíková
Hubník se v naší rodině také na Štědrý den traduje.
Jana Šenbergerová
S mrkvanci jsem moc nepochodila, chutnaly jen mně. Zato hubník, to je opravdová dobrota. Nedělala jsem to o Vánocích. Klidně bych ochutnala i další dobroty, kdyby mi je někdo nabídl hotové. :-)
Naděžda Špásová
Tak s tímhle by mě nikdo radost neudělal.
Alena Vávrová
Kdyby nic jiného, tak ten hubník, nebo houbový kuba u mě na vánoce musí být.
Zuzana Pivcová
To je tedy něco. Sice jsem z Podkrkonoší, ale hubník jsme tam na vánoce neměli. Mrkvance nebo řepánky, to se mi ale líbí.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%