
Ilustrační foto :pixbay. com
Mám ráda kuchařské knihy - XXVI. díl
2. 12. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
3.12.2018 08:06
Tak z receptů jsme jedli doma pučálku jako salát. Říkala jsem tomu Amina. Jahelník asi taky , ale nepamatuji si to.
Jana Šenbergerová
2.12.2018 17:15
S mrkvanci jsem moc nepochodila, chutnaly jen mně. Zato hubník, to je opravdová dobrota. Nedělala jsem to o Vánocích. Klidně bych ochutnala i další dobroty, kdyby mi je někdo nabídl hotové. :-)
Alena Vávrová
2.12.2018 12:41
Kdyby nic jiného, tak ten hubník, nebo houbový kuba u mě na vánoce musí být.
Zuzana Pivcová
2.12.2018 09:19
To je tedy něco. Sice jsem z Podkrkonoší, ale hubník jsme tam na vánoce neměli. Mrkvance nebo řepánky, to se mi ale líbí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA