Ilustrační foto: pinterest.com
Žlutá či červená v zimě? Proč ne?
25. 11. 2018Výrazné barvy. Žlutá, zelená, světle modrá, červená, oranžová. Většinou je spojujeme s jarem a létem. Ale co tak pořídit si výrazný barevný zimní kabát? Ano, je to riskantní investice. Když se ale podaří, může z ní být láska na řadu let.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Várošová
27.11.2018 20:16
Líbí s mi model 3,5,9 snad na babičku model s bleběmodrým plétem.Jinak nic.Jinak bych si na sebe z těch daších modelů na běžné chození neoblékla.Jak píše Věrka nenositelný model ve žluté.Hodně stará paní a nehodí se to na ni.I když mám ráda žlutou tak ani náhodou,ani ty elasťáky nebo co to má.
Marie Faldynová
27.11.2018 14:31
Miluji azurovou. Jednou v životě jsem si koupila azurově modrou bundu. Byla víc v pračce, než na mě. Na cestování je lepší praktická barva - a do lesa na výlet vlastně taky. A na módní přehlídce by mě asi nechtěli :-))
Zdenka Jírová
27.11.2018 00:24
Dámy na obrázku se určitě oblékly do těch oblečků jen pro focení, nevěřím, že by to byl jejich běžný šatník.
Zdenka Jírová
27.11.2018 00:23
Barvy mám ráda ,ale výrazný barevný kabát bych si nepořídila ani, když jsem byla mladá. Moje maminka mi říkala : " Kabát není na jeden rok ani ho nemůžeš např. v červené barvě nosit každý den, za chvíli by si tě všichni pamatovali jako Tu, v tom červeném kabátě." A maminka má vždycky pravdu. Řídím se tím celý život a nikdy jsem nelitovala.
Zuzana Pivcová
26.11.2018 09:51
Mám sice ráda barvy, ale na druhou stranu oceňuji u běžného kabátu hlavně praktičnost. Nejsem jedna z těch vyfotografovaných dam, které na sebe navlékly model pro fotografa nebo někam do restaurace či na korzo. Já jezdím městskou dopravou a nosím tašky a to vše přispívá k rychlému ušpinění oblečení. Kabát se až na výjimky prát nedá a čištění stojí u nás asi 400 Kč. A jedno na sezónu nevystačí.
Dana Puchalská
25.11.2018 18:30
Mně se nejvíc líbí model č.5. Souhlasím s Věrkou Ježkovou. Madam zřejmě opustila šapitó.
Vladislava Dejmková
25.11.2018 18:12
Musím se přiznat, že skoro denně chodím kolem výlohy s barevnými kabáty a stále po nich pokukuji. Výsledek bude asi ten, že si žádný nekoupím. Svěží barvy mám ale ráda, tak to teď v hlubokém podzimu řeším alespoň barevnými punčocháči. Tato investice není tak veliká a veselá barva mi zvedne náladu skoro vždycky.
Věra Ježková
25.11.2018 16:09
Žlutou a červenou nenosím. Jinak ale proti barevným kabátům nic nemám. Ta madam na poslední fotce podle mě vypadá, jako když právě vyšla z cirkusu.
Jana Šenbergerová
25.11.2018 13:14
Mnohem víc než barvy mi vadí současný trend šití, které pokládám v mnoha případech za odfláknuté nějakým neumětelem, a ona se z toho vyklube módní designérka a vyhlášená švadlena. Naopak, ve dvoubarevné zimě zářivé barvy oděvů mnohem víc vyniknou než v dostatečně barevném jaře či létě.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA