
Ilustrační foto:pixabay.com
Mám ráda kuchařské knihy - XXV.díl
27. 11. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
29.11.2018 18:09
U nás také klasika jednoduchá, ale moje babička dělala kapra na modro, různé jiné složité věci. Kubu také dělám , už jsem koupila kroupy, ještě , že mám sušené houby od loňska.
Zuzana Pivcová
27.11.2018 19:58
Od dětství máme beze změny to samé. Toto jsou zajímavé recepty, ale pro mě na jindy.
Věra Ježková
27.11.2018 19:06
Já jsem vlastně nikdy nebyla hlavní organizátorkou Štědrého večera. Trávila jsem ho u maminky, i s někdejším přítelem. Rybí polévku vařívala babička, skvělou. Posledních více než 15 let ho trávím v rodině přítele, kde je vše v režii jeho dcery. Takže zase jen pomáhám. Rosol nesnáším.
Blanka Macháčková
27.11.2018 11:35
Tak já letos určitě vyzkouším toho Kubu. Uvidíme, co napřesrok s těmi hlemýždi.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA