Ilustrační foto: ingimage.com
Do stovky! Nový projekt portálu i60
2. 12. 2018Pořád se o tom píše a mluví - chůze je nejzdravější pohyb. Díky pravidelné chůzi se člověk udržuje v kondici, posiluje srdce, dodává si dobrou náladu. K propagátorům chůze se nyní přidáváme i my. „Do stovky“ je nový projekt portálu i60.cz a obecně prospěšné společnosti GENERACE i60, který vznikl za podpory MPSV a jehož cílem je motivovat naše seniorské čtenáře k chůzi zábavnou formou.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Mirek Hahn
3.12.2018 12:20
Dámy, máte pravdu... Ve formuláři se to chytá jen silnic a když si naplánuji okruh, kde start a cíl je totožný, tak se to na mapě nechytá vůbec. Chyba.
Hana Rypáčková
3.12.2018 12:14
Přesně jako Jarmila. Po hlavní silnici tedy nechodím .Neukazuje to turistické trasy...
Jarmila Fialová
3.12.2018 12:09
Zkusila jsem,ale mapa vyznačí nejkratší cestu - jak na mapě vyznačit trasu,kterou jsem prošla?
Mirek Hahn
3.12.2018 12:07
...tak mně napadá, že lidi, kteří mají extra kondici, jako Ilona Kolářová nebo Oldřich Čepelka, by měli mít nějaký výkonnostní handicap. Třeba by to měli jít pozadu nebo nést v batohu kovadlinu nebo tak něco :-)
Zuzana Pivcová
3.12.2018 11:37
Ale doufám, že mi bude platit i chůze po Praze a nebudu v podezření, že jsem jela MHD. Já švindlovat nebudu, vždyť to dělám pro sebe.
Naděžda Špásová
3.12.2018 10:26
Je to zajímavé, i když pro mně neproveditelné, ale na ostatní se určitě podívám. :-)
Hana Polednová
3.12.2018 10:03
Tohle se mi moc líbí. Určitě se zapojím, NW k tomu přímo vybízí. Díky za skvělý nápad.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA