Ilustrace: archiv autorky
Škoda z lásky: Nechtěný striptýz aneb Spěch se někdy nevyplácí
10. 12. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Olga Štolbová
11.12.2018 08:51
Dobře, že z tehdejšího stresu mohl vzniknout takový prima článek, Moc se ti povedl a obrázky - úžasné. ********
Hana Rypáčková
10.12.2018 20:51
Evo, poznávám tě v tom.Četla jsem o sto šest.Pohled na obrázek-třešnička na dortu.
Dana Puchalská
10.12.2018 20:07
To je námět na komedii. Ano cizí neštěstí - - - - - pobaví. Smála jsem se, až mi tekly slzy. Super. A ta kresba s hadicí, nemá chybu. **************
Alena Vávrová
10.12.2018 18:12
No Evi, koukám a vidím, žes měla opravdu více než pestrý život a tvoje zážitky stály vždycky za to! Rozálka je více než schopná ilustrátorka. Díky za pobavení!
Elena Valeriánová
10.12.2018 15:48
Evi, přesně to jsem potřebovala. Pořádnou nálož srandy. Chechtám se i když si dovedu představit, že hlavnímu hrdinovi do smíchu nebylo. Pět hvězdiček je málo, šest taky nic moc. Jsi skvělá vypravěčka. A ilustrace od Rozárky jsou hustý!!! Krásně kreslí, všechny obrázky jsou povedené, ten úvodní je vypovídající. Holky, obě, děkuji.
Josef Borecký
10.12.2018 15:40
Velice čtivý článek a skvělý nápad pověřit Rozálku ilustrací :) plný počet bodov
Naděžda Špásová
10.12.2018 13:43
Evi, já bych ho asi zabila, Rozálka je moc šikovná holčička, ale to ty víš, viď.
Libor Farský
10.12.2018 12:44
Evičko, zavolej mi co nejdřív, tel.č. jsem Ti poslal ve vzkazech. Článek si přečtu později, teď mám fofr.
Libuše Křapová
10.12.2018 11:49
Parádní zážitek. A Rozálka má nejen výtvarný talent, ale i smysl pro detaily :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA