Foto autorka
Fotoreportáž: Splněné přání
15. 11. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Hudečková
18.11.2018 19:29
Nadi. paráda. Článek jsem četla už v Jizerkách, ale jen na mobilu a dneska jsem si vychutnala i fotky. Houbičky rostou, ovšem poslední dny pořádně mrzlo, tak už nebudou moc chutné a hlavně ne již jedlé. Jinak klid, ticho a krásu okamžiku, to mám také ráda a poslední 4 dny jsme si ho užili v Jizerských horách...Bylo tam krásně..
Alena Vávrová
17.11.2018 11:13
Ahoj a dík za upozornění na článek, Naďo. Ale i u nás houby rostly, ale tak o týden dřív, kolem dušiček. Mladí byli a donesli. Jinak toto místo u jezera (jakož i jiná místa) velice důvěrně znám, bere mě tam syn, má tam svoji soukr. plážičku. Bohužel letos byl v létě bez auta, jezdil tam jen na kole. Koukám, jak je to tam z toho letoš. sucha celé "zerzavé" ;-)) .
Dagmar Bartušková
16.11.2018 06:53
Ticho lesa na mě vždy blahodárně působí, na malou chvilku jsem se tam přenesla.. Krása. Díky!
Marie Seitlová
15.11.2018 19:28
Po prohlídce tvých fotek je cítit klid a krása podzimu a houby to už je bonus. Moc pěkná procházka.
Jana Šenbergerová
15.11.2018 17:28
Na houbaření je krásné, že i když člověk nic nenajde, má se z čeho radovat. Z fotek je vidět, že jste si to užívali, a dokonce i něco našli.
Věra Ježková
15.11.2018 14:38
Naďo, co mi to děláš? Takové krásné vyprávění a fotky, když výprava do lesa, navíc podzimního, na houby je pro mě nereálná. Ve Starých Splavech jsme byli během VŠ na branném kurzu. :-)
Alena Tollarová
15.11.2018 12:53
Letošní houbařská sezóna v našem kraji byla opravdu žalostná. Našla jsem všeho všudy jednu muchomůrku a dvakrát po jedné bedličce. Ale ani mně to vůbec nevadilo, protože procházky lesem miluju. Koukám do korun i na zlaté listí, ale hlavně sleduji značku, protože jinak by mě už nikdo nikdy nenašel. Jezero určitě nezklame nikdy.
Eva Mužíková
15.11.2018 12:14
Také Ti rozumím, lesní ticho je bezkonkurenční. Když jdu na procházku, jsem ráda sama, bez lidí. Jen tak si krásu přírody zcela vychutnám. Výjimka byla společnost Bertíka...Povedlo se.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA