Knižní tipy na Vánoce
Nejkrásnější knížky pod stromeček
16. 11. 2018Kamarádce kupte rozhovory s osobnostmi, švagrové knihy o zahradničení. Tátovi detektivku a dětem nějaký hezký příběh – zde jsou tipy na zajímavé knížky pod vánoční stromeček.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libuše Křapová
19.11.2018 08:37
Knížka Babiččin deník podle upoutávky v článku degraduje babičky na nesvéprávné dementní osoby. *** Každá stránka obsahuje promyšlenou nápovědu, jejímž úkolem je inspirovat a povzbudit jakoukoli babičku k zaznamenávání těch nejpamětihodnějších a nejvýznamnějších zážitků z dob, kdy bývala dítětem, dívkou, matkou a babičkou.*** Nebo je knížka svou ** promyšlenou nápovědou*** určena opravdu osobám na pokraji demence?
Zuzana Pivcová
17.11.2018 20:12
Jo, a Libuščiny knížky Rozlouskni oříšek jsem si sice v knihkupectví nevšimla, protože ji mám dávno doma, ale všem, kteří ještě ne, ji mohu vřele doporučit. Je úsměvná, moudrá i dojemná.
Zuzana Pivcová
17.11.2018 20:10
Mně kdyby dal někdo Dynamické stárnutí nebo Babiččin deník, tak ho s tím vyprovodím. Naštěstí mi to z žádné strany nehrozí.
Alena Vávrová
17.11.2018 13:07
Od P. Hartla jsem zrovna přečetla první knížku Malý pražský erotikon a moc se mi jeho styl psaní líbí. A. Zárybnickou mám odjakživa moc ráda - je mi sympatická - lítá!! Švagra už žádného nemám, ale dědeček byl legionář a na Transsibiřské magistrále také působil až do repatriace - viz jeden můj článek - takže to si určitě seženu pro sebe a něco se dozvím!! A možná ten. J. Kouba byl dokonce nějaký vzdálený příbuzný...dík.
Věra Ježková
16.11.2018 20:14
Nemajíc dětí ani vnoučat, vybrala bych si pro sebe pohodového Patrika Hartla. Návodů na život už jsem přečetla tuny, další mě nelákají. S Keplerem bych neuspěla. Kamarádkám knihy radši nedávám.
Eva Mužíková
16.11.2018 19:54
Alenko, pod Tvůj typ se podepisuji i já. Zrovna dnes jsem se šla na Libuščinu knížku podívat do knihkupectví. Moc jí to tam sluší...Vnučka Rozálka je z příběhu nadšená dokázala mi plynule skoro celý příběh vyprávět...
Danka Rotyková
16.11.2018 11:53
Já moc děkuji za inspiraci, sama bych se podívala ráda na knížku Dynamické stárnutí ..., ale ten Babiččin deník mě neláká, a proto si jej určitě prohlédnu.
Alena Tollarová
16.11.2018 08:57
Já bych, s dovolením, ráda přidala jeden tip na knížku pro děti. Krásnou knížku Rozlouskni oříšek napsala íčkařka Libuše Křapová a je na pultech. Je o dětech, jejich rodičích i prarodičích, vztazích v nové škole. zkrátka o běžných dětských starostech. Určitě se bude líbit.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA