ilustrační foto: pixabay.com
Škoda z lásky: 3+1 se škodovkou
16. 11. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
17.11.2018 15:42
Hezké vzpomínání. Připomnělo mi to naši jízdu před lety po Hochalpenstrasse se synem, tehdy takovým ještě novopečeným řidičem Octavie. Jak se nám čmoudilo od brzd. obložení cestou dolů. Naštěstí mi i jako neřidičce uvěřil, že z kopce se musí na stej. převod. stupeň, jako do kopce...
Eva Mužíková
16.11.2018 20:03
Blani, ta záměna aut, to nemá chybu... chtěla bych vidět jak jste se oba při zjištění kde sedíte, tvářili. Dík.
Jiří Irber
16.11.2018 13:58
Tak tenhle trik s pravítkem jsem paní Blanko neznal. Já používal ten drát s očkem a že jsem ho potřeboval mockrát, u služebních škodovek 105 a později 120. Nejtěžší bylo vždycky sehnat ten drát, protože vozit ho v autě je klasický nesmysl... :-)
Naděžda Špásová
16.11.2018 10:33
Blanko, jako vždy jsem se pobavila. Naše první auto byl Moskvič, nikdy jsem auto tolikrát netlačila, jako ten křáp. No a pak už jen škodovky. Taky na ně nedám dopustit. Toužím po Yetim, ale to jen tak. Nejsem řidič, ale ráda se vozím. :-)
Dana Puchalská
16.11.2018 10:15
Moc hezký příběh. Obzvlášť jsem se bavila u toho, jak ta chudák malá lítala s polenem. Jo život občas tropí hlouposti.
Mirek Hahn
16.11.2018 10:04
Dovednost otvírat zamčené škodovky patřila k povinné výbavě každého majitele :-)
Zuzana Pivcová
16.11.2018 09:22
Taky jsem se pobavila. Oceňuji Tě o to víc, že sama autům nerozumím vůbec.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA