Škoda z lásky: 3+1 se škodovkou
ilustrační foto: pixabay.com

Škoda z lásky: 3+1 se škodovkou

16. 11. 2018
Soutěž: Škoda z lásky
Hodnocení:
(5 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lidmila Nejedlá
Blanko, pobavila jsem se!
Alena Vávrová
Hezké vzpomínání. Připomnělo mi to naši jízdu před lety po Hochalpenstrasse se synem, tehdy takovým ještě novopečeným řidičem Octavie. Jak se nám čmoudilo od brzd. obložení cestou dolů. Naštěstí mi i jako neřidičce uvěřil, že z kopce se musí na stej. převod. stupeň, jako do kopce...
Josef Borecký
Krásné 3+1 psaní Macháčková paní :)
Eva Mužíková
Blani, ta záměna aut, to nemá chybu... chtěla bych vidět jak jste se oba při zjištění kde sedíte, tvářili. Dík.
Jiří Irber
Tak tenhle trik s pravítkem jsem paní Blanko neznal. Já používal ten drát s očkem a že jsem ho potřeboval mockrát, u služebních škodovek 105 a později 120. Nejtěžší bylo vždycky sehnat ten drát, protože vozit ho v autě je klasický nesmysl... :-)
Libuše Křapová
Blanko, vzpomínky na deset hvězdiček :-)
Naděžda Špásová
Blanko, jako vždy jsem se pobavila. Naše první auto byl Moskvič, nikdy jsem auto tolikrát netlačila, jako ten křáp. No a pak už jen škodovky. Taky na ně nedám dopustit. Toužím po Yetim, ale to jen tak. Nejsem řidič, ale ráda se vozím. :-)
Dana Puchalská
Moc hezký příběh. Obzvlášť jsem se bavila u toho, jak ta chudák malá lítala s polenem. Jo život občas tropí hlouposti.
Mirek Hahn
Dovednost otvírat zamčené škodovky patřila k povinné výbavě každého majitele :-)
Zuzana Pivcová
Taky jsem se pobavila. Oceňuji Tě o to víc, že sama autům nerozumím vůbec.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%