
ilustrační foto:pixabay.com
Mám ráda kuchařské knihy - XX. díl
16. 11. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
17.11.2018 15:57
Díky za inspiraci. Králíka můžu a občas ho kupuji, nebo syn sežene i domácího. Když jsme byly děti, tak kdyby nebylo doma chovaných králíků (i za našeho přispění), pomalu bychom nevěděly, jak vypadá maso. Dědeček- nimrod posílal i polňáky... ;-))
Eva Mužíková
16.11.2018 20:12
U mne vede králík v balíčku. Když jsem žila na vesnici, králičí maso jsme měli velice často, na různé způsoby... mňam..
Věra Ježková
16.11.2018 19:42
Nikdy jsem ho nedělala, nikdo to po mně nechtěl. Jedla párkrát v životě. Zábrany nemám, ale vždycky si vzpomenu na králičí kůže sušící se na šňůře na venkově o prázdninách.
Marie Seitlová
16.11.2018 18:44
Králík je super masíčko, kdysi je chovali rodiče a pak bratr. Měli jsme často, nyní jen ojediněle. Nemám zdroj od chovatele.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA