FOTO: autorka
Z dopolední procházky
14. 11. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
14.11.2018 09:39
Jezdím kolem Ořechovky do ÚVN do Střešovic, cestou tramvají prohlížím honosné prvorepublikové vily, ale na Bateriích jsem ještě nevystoupila. Podle Tvých krásných fotek je to tam zajímavé. Když už Tě láká takové objevování, zkus vyjet po Evropské na Divokou Šárku a vydej se směrem do Liboce. To je také krásný koutek, úplně jiná Praha.
Jitka Hašková
14.11.2018 09:18
Ve Starých Střešovicích je to hezké. Kdysi tam bydlela jedna moje kamarádka. Hezká připomínka.
Jana Šenbergerová
14.11.2018 08:59
Mám moc ráda procházky. Patří k nim i fotoprocházky na í60. Dík za hezký kousek Prahy, který bych jinak neměla šanci vidět.
Hana Nováková
14.11.2018 08:48
Hezká podzimní procházka, opravené domky, staré schody, dobrý duch místa...
Dana Puchalská
14.11.2018 08:24
Ano. Je tam moc krásně. Bydlela tam kamarádka z dětství. A jak tak koukám na fotky nic se tam nezměnilo. A to je dobře.
Blanka Macháčková
14.11.2018 08:20
Moc hezké záběry. A hezký kout. Až se tomu nechce věřit, že je to v Praze.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA