Škoda z lásky:  Trable s autem
Ilustrační foto: auta5p.cz

Škoda z lásky: Trable s autem

8. 11. 2018
Můj příběh Soutěž: Škoda z lásky
Hodnocení:
(5 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Jírová
Něco podobného se stalo nám, s manželem. Došel nám benzín a dobrosrdečný řidič nás vzal na lano k pumpě. Bylo to asi jen necelých 10 km, ale neumím vysvětlit proč, ale naše vlečené auto lítalo ze strany na stranu a my se jen modlili, abychom byli na místě.
Hana Rypáčková
Samé dobré příhody. Ano, taky jsem jednou s embéčkem dojela domů na silonku....Být vlečen je taky lahůdka...A dojet mnoho kilometrů na dvojku s utrženým lankem od plynu....Hlavně , aby to nechcíplo...
Lidmila Nejedlá
Vida, další pěkně napínavý příběh. Chlapům téma s hlavním hrdinou autem sedí.
František Matoušek
Připomnělo mě to podobný problém. S tín klínovým řemenem jsem měl kliku. Bylo to někdy v 80-tých letech a jeli jsme před vánocemi do Prahy k manželčiným rodičům. Manželka měla tehdy punčocháče, tak šly dolů.
Eva Mužíková
Jaromíre, to mi připomnělo jízdu Volhou 24 v mrazu a husté mlze do Hradce Král. k sestře. Manžel měl hlavu vystrčenou z okýnka, já jsem sledovala z druhé strany krajnici.. Oba jsme byli obaleni mrznoucí jinovatku. K štědrovečernímu stolu jsme dorazili okolo jedenácté večer.. horor.
Libuše Křapová
No hurá, další nový aktivní člen, další pěkný článek a co je nejlepší, první aktivní krajan :-) Jaromíre, asi vám budu v soutěži držet palce :-)
Zuzana Pivcová
Pamatuji si, že jsme jely se sestrou po dálnici z Prahy Trabantem, bylo velmi horké léto a podél cesty byly samé odstavené Škodovky, kterým se přehřál motor. A traboš to zvládnul! Pěkně jste si zavzpomínal, ale jak vidno, poradil jste si suverénně i v nouzi.
Blanka Macháčková
Myslím, že pár z nás si s vaším příběhem vybavila ty své. Jen je napsat. I když tehdy bylo asi krušno, dnes je to veselé vyprávění. Dík.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%