Moderátorka Hana Švejnohová: Vyzpovídala jsem v rádiu stovky osobností
Foto: Archív Hany Švejnohové

Moderátorka Hana Švejnohová: Vyzpovídala jsem v rádiu stovky osobností

7. 11. 2018

Hana Švejnohová pracovala jako moderátorka v Českém rozhlase i na Frekvenci 1. V rozhovoru vypráví, na které osobnosti ráda vzpomíná, jak se jí změnil život poté, co odešla z éteru. „Například ministr hospodářství Karel Dyba během přímého přenosu dokonce zpíval,“ říká 63letá aktivní dáma.

rozhovor
Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Frekvence 1 mě nějak minula, ale Dvojka patřívala k sobotnímu pečení a vaření. Válela jsem těsto, krájela cibuli a papiňák syčel do rozhovorů paní Hany s hosty. Vždycky jsem obdivovala její připravenost a nikdy se nenudila. A jsem ráda, že jsem mohla být přítomna milým seancím a tajně doufám, že z nich bude pěkná šňůrka.
Hana Rypáčková
Marii Retkovou velmi dobře znám z letního bytu ve Volyni. Na tábor na Zálesí u Vacova mi "dodala" syna Američana - přítele, který si měl v tábornických podmínkách vážit života .Už jeho bratr byl na táboře , kde jsme přesazovali bledule před zatopením novomlýnskou. Její dceři se Zálesí a parta dětí moc líbilo a řekla , že mu závidí..J
Zuzana Pivcová
To by byla, jak se říkalo, voda na můj mlýn. Kdysi jsem tady udělala několik amatérských Zpovídání lidí, kteří sice nebyli žádnými veřejně známými osobnostmi, ale měli zajímavý, často nelehký život a něco dokázali. Pro Hanku je toto její parketa, protože se v umělecké sféře léta pohybuje, takže pokud lidi přímo nezná, alespoň ví, na co se jich může zeptat, s čím jsou spojeni. Líbí se mi i ta poctivě přiznaná pragmatičnost jednání ze strany "hvězd", nemůžete-li už dělat jejich propagátora, přestáváte být pro ně zajímavý. Díky oběma, Hanko i Míšo.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%