
ilustrační foto Pixabay.com
Mám ráda kuchařské knihy - XVIII. díl
11. 11. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Ježková
11.11.2018 17:34
To jsou zase názvy pro vzbuzení chutě! Já dávám do kuřecího salátu s těstovinami žampiony (z piksly). :-)
Eva Mužíková
11.11.2018 17:31
I já věřím že jsou uvedené houbičky velice chutné, ale jsem na vyzkoušené druhy... ostatním přeji dobrou chuť.
Jana Šenbergerová
11.11.2018 16:47
V přírodě by se mi moc líbily, ale chutě ve mně nevzbuzují. Možná by se mohly nahradit nějakými známějšími, u nás jsem je snad ještě nikdy neviděla.
Jana Kollinová
11.11.2018 10:39
Opět cizopasné houbičky na jídelníčku. Myslím si, že mají své místo. Znám dobře reishi, lesklokorku lesklou, jejíž léčebné účinky byly prokázány. Osobně bych si sbírat Danou nabízené parazitující houby netroufla, ale co člověk neudělá pro dlouhověkost. Dobrou chuť!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA