Foto: autorka
V horách Krušných
7. 11. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
7.11.2018 18:04
Je pravda, že v lese a v mlze to vypadá jako na Šumavě.Meginka vypadala jako Vendík, když už má výletu dost. Jsem zavřená doma a tvůj výlet mě potěšil.
Eva Krausová
7.11.2018 17:31
Zuzanko ano, jsme holky do nepohody, život nás obě naučil. Elen, jste mne rozesmála s rčením To je bída, to je bída... No, chtěly jsme se zahřát, něco pojíst, ale cedule, že je zavřeno celý listopad mne nepotěšila. "Íčkařský" výlet by za to jistě stál. Ale lépe na jaře, když nejsou vedra a lze posedět v trávě v suchu. Já měla letos v plánu v penzionu pobýt aspoň prodloužený víkend, ale nečekaná změna v životě mi to nedopřála. Navíc vlak začal po dlouhé pauze jezdit až od října. Někteří turisté tuším chodí pěšky na další zastávky vlaku, což může být zajímavé, ale to zatím neznám, sama jsem si netroufla, abych nebloudila.
Elena Valeriánová
7.11.2018 14:58
To je bída, to je bída - myslím tím ty české hospody, které jsou zavřené v nepravý čas. A co potom pocestný, co má dělat? Možná by stálo za to, udělat na Moldavu íčkařský výlet, musí to být krása. Miluji ticho lesa. Díky za procházku.
Jana Šenbergerová
7.11.2018 14:09
Evo, vaše sugestivní vyprávění mě doslova vtáhlo do děje a já váš výlet absolvovala ve virtuální rovině s vámi. S posledním odstavcem souzním.
Zuzana Pivcová
7.11.2018 13:06
Moc hezké, spontánní a, klidně si troufnu i říct, holčičí vyprávění. Líbí se mi i všechny momentky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA