Ilustrační foto: ingimage.com
Na to už jsi stará aneb Stáří ve škatulkách
8. 11. 2018
Je malá nabídka oblečení vhodného pro seniorky. Ta knížka by se mi asi nelíbila, vypadá, že je spíš pro mladé. Tomu nerozumím, už jsem na to starý. To jsou věty, které často zní. Když se nad nimi zamyslíme, zjistíme, že jsou nesmyslné.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
8.11.2018 13:11
Článek se mi líbí a vzpomněla jsem si na módní přehlídku v Poděbradech. Kočky tam opravdu byly a moc jim to slušelo. Když jsem ale obhlédla kolem sedící a stojící obecenstvo, tak mě jen napadlo, kolik z nich by asi tyto modely obléklo a jak by jim to slušelo. Měla jsem představu, že MP jsou předlohami, co bychom měly, převážně ženy, v našem věku a s našimi postavami, nosit. Mě se také ve výloze líbí oblečení ve velikosti 36-38, boty ve velikosti 37-38. Do jednoho, ani do druhého se nevejdu a v mojí velikosti je elegance "tatam". Mám se nechat dát odstřelit? :-)
Dana Puchalská
8.11.2018 11:47
Ano věk je pouze číslo. Tak proč z toho dělat vědu? A móda se dá zkombinovat tak, aby sedla i nám starším ženám. Já mám ráda sportovní a nadčasový styl. Hlavně aby se v oblečení cítila každá z nás dobře, ne? Vzpomeňte si na přehlídky i60 jaké tam byly na molu kočky.
Olga Škopánová
8.11.2018 11:26
Jen co se týče mody ,tak většina seniorek se nenasouká do velikosti 36 či 38, rovněž hluboký výstřih či odhalené břicho není pro ně to pravé.
Zuzana Pivcová
8.11.2018 09:53
To je moc hezky napsáno. Ano, různorodost i v pokročilejším věku. Ale věk není totéž, co stáří. Fyzické i duševní stáří znamená opotřebovanost, uvadání, degeneraci. A ta nastupuje u každého jinak. To vidíme nejen na sobě, ale i všude kolem sebe. A nejen u lidí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA