
ilustrační foto:pixabay.com
Mám ráda kuchařské knihy - XVII. díl
8. 11. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Bartušková
9.11.2018 06:03
Vídeňský krém a lívanečky bych si ochutnala. Ráda si dám sem tam nějakou tu netradiční krmi.
Eva Mužíková
8.11.2018 18:45
Danko, já z hub pozřu pouze " klasiku ". Ale zajímavé recepty, určitě je někdo vyzkouší.
Věra Ježková
8.11.2018 15:59
Danko, ty hvězdičky máš za to, že jsi mě rozesmála. To jsou teda dobroty. Blinkala bych, už když čtu rosolozub huspenitý. Mně stačí žampiony a trocha sušených hub pod maso. Na bedly a pýchavky, které bych osmahla s kmínem, nemám kam jít.
Zuzana Pivcová
8.11.2018 11:56
To jsou pro mě úplně neznámé houby. Jenže, jaká já jsem houbařka? Pokud zrovna neroste něco v lese, když jsem v létě v jižních Čechách, co se dá použít na smaženici nebo usušit, tak se celý rok musím obejít pouze s hlívou.
Jana Kollinová
8.11.2018 11:08
Tak nic pro mě až na pokrm z kozáků. Ostatní houbičky působí nejedle a na snímcích jako rostliny z mořské říše. Choroše sírového vídám na stromech v parku, ale pro mě je spíš ozdobou.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA