Foto: autorka
Podzimní procházka ulicemi Teplic
4. 11. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lidmila Nejedlá
8.11.2018 01:52
Zdenko, Teplice znám velmi málo a informace na soc. sítích mě od návštěvy odrazují. Ale asi se tam vydám, abych věděla a viděla. Fotografie jsou hezké.
Eva Mužíková
5.11.2018 20:20
Teplice jsem navštívila asi před padesáti lety na pár dnů. Takže toto milé připomenutí vítám...
Lubomír Müller
5.11.2018 19:18
Krásné a milé připomenutí města, které si prožilo hodně dobrého i zlého. Vím to, protože jsem tam žil od roku 1958 do 1975. Některé změny mu nesmírně uškodily (bourání historických ulic v 70, letech), některé pomohly (obnova zchátralých budov v posledních dvou dekádách). Je to dnes multietnické město, je zde silný arabský i ruský vliv, ale také německý. Ne vždy to přináší městu prospěch (vyjma ekonomického). Teplice opravdu miluji a vracím se tam každoročně.
Naděžda Špásová
5.11.2018 16:36
Teplice mám blízko, takže je celkem znám. Vzhledem k tomu, že tam jezdím na oční kliniku, tak letos to bylo docela často. Letos naposledy to bude začátkem prosince. Střed města je moc pěkný. Moc hezké fotky.
Alena Vávrová
5.11.2018 13:38
V Teplicích jsem byla několikrát za život, ale na nějaké detailnější poznávání to nikdy nebylo.
Jana Šenbergerová
4.11.2018 23:07
Tyto Teplice neznám, jen ty nad Bečvou. Hezky jste mě jimi provedla. Dík.
Zuzana Pivcová
4.11.2018 19:45
Teplice bohužel také neznám, ale věřím, že mají jako některá další lázeňská města svou jedinečnou lázeňsko-kulturní atmosféru. Ráda jsem se prošla a podzim mi nevadí.
Vladislava Dejmková
4.11.2018 17:32
Před více než 40 lety jsem si myslela, že v Teplicích budu žít. Ale můj život šel jinou cestou. Dnes bych to město nepoznala. Zkrásnělo.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA