Mám ráda kuchařské knihy - XVI.díl
ilustrační foto: pixabay.com

Mám ráda kuchařské knihy - XVI.díl

5. 11. 2018
recepty
Hodnocení:
(5 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lidmila Nejedlá
Tedy Dano, ty chutě, co mi tady děláš, mi nedají ani spát. Ale kde sehnat doma vykrmenou husu???
Dagmar Bartušková
Bože, už zase blbne tablet!
Dagmar Bartušková
Tak tu kachnu a husu bych si určitě dala. Nepohrdla bych ani tou slípkou na bramboráku - tedy pokud by to nebyla nějaká tuberačka. Dano, jen tak dál. I když nevařím, ráda si ve Tvém kuchařském okénku nad těmi dobrotami s chutí alespoň zamlaskám. o tvém kuchařském ojenku
Věra Ježková
To jsou kalorické bomby. Kachnu ani husu jsem nikdy nepekla. Vybrala bych si Žďárský rožeň.
Naděžda Špásová
Dano, kachnu mám v mrazáku a chystám se na ní, ale zatím nevím, jak jí udělám.
Dana Puchalská
Jano K. Budu tedy hledat dál a na něco určitě zase narazím. Pochvaly si skutečně vážím a děkuju.
Jana Kollinová
Líbí se kuchařský seriál s jeho nostalgií dávno ztracených časů. Těším se na další retro fotografie. Pamatuji si, že stejnou troubu na pečení měla moje babička a hned jsem v myšlenkách dítětem na prázdninách. Díky.
Zuzana Pivcová
Líbí se mi ty fotografie. Už jako dítě, ačkoliv jsem jedla nerada a skoro nic mi nechutnalo, jsem ráda prohlížela maminčinu Sandtnerku s fotografiemi, místy i barevnými. Nejvíc moučníky. Díky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%