ilustrační foto: pixabay.com
Mám ráda kuchařské knihy - XVI.díl
5. 11. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lidmila Nejedlá
8.11.2018 01:55
Tedy Dano, ty chutě, co mi tady děláš, mi nedají ani spát. Ale kde sehnat doma vykrmenou husu???
Dagmar Bartušková
7.11.2018 21:12
Tak tu kachnu a husu bych si určitě dala. Nepohrdla bych ani tou slípkou na bramboráku - tedy pokud by to nebyla nějaká tuberačka. Dano, jen tak dál. I když nevařím, ráda si ve Tvém kuchařském okénku nad těmi dobrotami s chutí alespoň zamlaskám.
o tvém kuchařském ojenku
Věra Ježková
5.11.2018 21:32
To jsou kalorické bomby. Kachnu ani husu jsem nikdy nepekla. Vybrala bych si Žďárský rožeň.
Naděžda Špásová
5.11.2018 16:32
Dano, kachnu mám v mrazáku a chystám se na ní, ale zatím nevím, jak jí udělám.
Dana Puchalská
5.11.2018 11:44
Jano K. Budu tedy hledat dál a na něco určitě zase narazím. Pochvaly si skutečně vážím a děkuju.
Jana Kollinová
5.11.2018 10:19
Líbí se kuchařský seriál s jeho nostalgií dávno ztracených časů. Těším se na další retro fotografie. Pamatuji si, že stejnou troubu na pečení měla moje babička a hned jsem v myšlenkách dítětem na prázdninách. Díky.
Zuzana Pivcová
5.11.2018 10:00
Líbí se mi ty fotografie. Už jako dítě, ačkoliv jsem jedla nerada a skoro nic mi nechutnalo, jsem ráda prohlížela maminčinu Sandtnerku s fotografiemi, místy i barevnými. Nejvíc moučníky. Díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA