Návrat ztraceného profesionála
ilustrační foto: pixabay.com

Návrat ztraceného profesionála

31. 10. 2018
Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
František MENDLÍK
Doba je taková, že kdo platí, očekává stoprocentní výkon. Obchod není zaopatřovací ústav, jak se někteří důchodci domnívají. Paní vedoucí sleduje nejen zákazníky, ale i hlídače. Platí náš zákazník, náš pán. I zloděje musíš zadržet na úrovni. A že nevydržíš stát, kulháš, to nikoho nezajímá. Zájemců je stále dostatek a manažer si může přivýdělku chtivé důchodce vybírat.
František MENDLÍK
Právě v tom je síla relativně zdravého důchodce. Mladý člověk by za dvanáct tisíc čistého rodinu neuživil. A těch jedenáct hodin v kuse se nedá flákat. Dvě patnáctiminutové přestávky musí stačit i na posezení a občerstvení. Já jsem trénovaný ve stání i chození. Po dvou směnách kolega uprchnul a já jsem sloužil čtyři dny po sobě! Teď manažer přijal dva novice. Tak jsem zvědav.
Věra Lišková
Směna je to dlouhá i pro mladíka, přeji hodně síly.
Marie Doušová
Hezky se Františku čte příběh, zase zaměstnaného důchodce a jeho zážitky. Přeji ještě hodně příhod, kterými Nás obohatíte. Dík.
Soňa Prachfeldová
Františku prima pracovní a nejen ty. Nehledě k tomu, že budete mít opět nové náměty pro Vaše psaní. Atˇse Vám daří !
Mirka Motyková
Tak dobré vykročení...
František Matoušek
Tak Fanóšu, ať se daří.
Zdenka Jírová
Jako vždy - velmi dobré.
František MENDLÍK
Jak to tak vidím, bude z toho pokračování. Za tu dobu, co jsem byl mimo, ztratil jsem kontakt s prostředím. V mnohém se těch třináct a půl roku v parfumerii vrací. Ovšem velký obývák a hala Hlavního nádraží je rozdíl. A ty holky nemají čas si všímat okolí, natož dědka. Ale pokračování osudů důchodce v roli detektiva je na obzoru.
Eva Mužíková
Jako bych tam s Františkem byla, tak pěkně nový " život " popsal... Tak ať se daří...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%