ilustrační foto: pixabay.com
Návrat ztraceného profesionála
31. 10. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
František MENDLÍK
3.11.2018 23:05
Doba je taková, že kdo platí, očekává stoprocentní výkon. Obchod není zaopatřovací ústav, jak se někteří důchodci domnívají. Paní vedoucí sleduje nejen zákazníky, ale i hlídače. Platí náš zákazník, náš pán. I zloděje musíš zadržet na úrovni. A že nevydržíš stát, kulháš, to nikoho nezajímá. Zájemců je stále dostatek a manažer si může přivýdělku chtivé důchodce vybírat.
František MENDLÍK
3.11.2018 22:58
Právě v tom je síla relativně zdravého důchodce. Mladý člověk by za dvanáct tisíc čistého rodinu neuživil. A těch jedenáct hodin v kuse se nedá flákat. Dvě patnáctiminutové přestávky musí stačit i na posezení a občerstvení. Já jsem trénovaný ve stání i chození. Po dvou směnách kolega uprchnul a já jsem sloužil čtyři dny po sobě! Teď manažer přijal dva novice. Tak jsem zvědav.
Marie Doušová
3.11.2018 11:14
Hezky se Františku čte příběh, zase zaměstnaného důchodce a jeho zážitky. Přeji ještě hodně příhod, kterými Nás obohatíte. Dík.
Soňa Prachfeldová
3.11.2018 09:03
Františku prima pracovní a nejen ty. Nehledě k tomu, že budete mít opět nové náměty pro Vaše psaní. Atˇse Vám daří !
František MENDLÍK
31.10.2018 22:47
Jak to tak vidím, bude z toho pokračování. Za tu dobu, co jsem byl mimo, ztratil jsem kontakt s prostředím. V mnohém se těch třináct a půl roku v parfumerii vrací. Ovšem velký obývák a hala Hlavního nádraží je rozdíl. A ty holky nemají čas si všímat okolí, natož dědka. Ale pokračování osudů důchodce v roli detektiva je na obzoru.
Eva Mužíková
31.10.2018 21:00
Jako bych tam s Františkem byla, tak pěkně nový " život " popsal... Tak ať se daří...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA