Jak šel čas: A naposledy tam byla školka
Foto: autor

Jak šel čas: A naposledy tam byla školka

28. 10. 2018
Můj příběh Soutěž - Jak šel čas
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Bartošová
Čtu už po soutěži a nedivím se, že jste vyhrál. Gratuluji.
František Matoušek
To není článek, to je diplomová práce. Skvostné. :-)
Jitka Caklová
A něco k tomu, co jsem v příspěvcích 31.10.2018 09:58 - 31.10.2018 10:57 napsala, váš mozek nevyplodí?
Jitka Caklová
Padá nám na hlavu i pod nohama všechno, co se díky schopnostem buržoustů, továrníků, bankéřů a hlavně dělného lidu podařilo vybudovat. Nevím čemu prospělo, že jim "zakroutili krkem".
Jitka Caklová
Žádáme svobodu slova a druhému ji nedopřáváme? Vnímám trochu souvislost s dnešní Otázkou dne. :-)
Jitka Caklová
Mě mohou mrzet jen vlastní neúspěchy, nikoliv to co dělá druhý.
Jitka Caklová
Pane Ptáčku, mrzet vás může co chce, ty pocity znám, také jsem byla taková. Dnes mě nemrzí nic, protože někdo mluví ze života, někdo, jak se mu to hodí "do krámu". Já jsem před prací a životem na vesnici z venkova neutekla a rodiče na propachtovaném hospodářství "buržousta", pana továrníka Hyblera, dosáhli poctivou prací takových výsledků, jakých ve svém dalším životě nikdy nedocílili. Svůj postoj k životu jsem vyjádřila v citátech. Možná jste v soutěži zvítězil právě díky mému "pobuřujícímu" příspěvku a vítězství vám přeji :-) 30.10.2018 13:37
Soňa Prachfeldová
Moc se mi Libore Váš příspěvek líbil. Dal jste si s tím velikou práci. Pocházím též z bývalých Sudet, tu se rabovalo a rabovalo a ničilo. Jen kolik nádherných památek , kostelů a j. co nebylo přímo zbouráno, z toho byly demolice po čase. jen v těch zabraných domech se usadili největší straníci. A ty následky ve vývoji krajiny neseme dodnes. Byla jsem tehdy 2letá žabka, když jsme museli opustit s babičkou a dědou rodinný baráček a vše tam nechat. Byly to moc těžké časy !!!
Jitka Caklová
Buďte si jistý, že vyhrajete i bez mého hlasu :-)
Jitka Caklová
Reaguji zde stejně jako u článku Očima spisovatele Karla Pacnera: Chodíme se do Moskvy učit, jak vám zakroutit krk. Otevřenost, která přišla poněkud pozdě. Nikdy to nepochopí lidé, kteří svoji důstojnost vyměnili za "plný talíř" a nikdy nepřiznali a do dnes nepochopili, že se tím nechali srazit na kolena. A dodávám v souvislosti s mým článkem Z mého archívu příběh třetí: Návrat do dětství ve vzpomínkách: To jste to neviděli před třiceti, čtyřiceti, padesáti lety? Proč jste ty "pracovité, chytré, vzdělané a odvážné nechali hnít v kriminálech, nebo na dnech, odkud neměli šanci se vydrápat? Dnes máme co nám patří a místo toho abychom přiznali i díl svojí viny, brečíme na cizím hrobě a dojímáme se cizím neštěstím.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

20%