Řídké vlasy. Co s nimi?
Ilustrační foto: ingimage.com

Řídké vlasy. Co s nimi?

26. 10. 2018

Někoho trápí celý život, někoho až ve vyšším věku. Každopádně je řídnutí vlasů problém, který dovede naštvat i ubrat sebevědomí. Na druhé straně existují majitelky řídkých jemných vlasů, které jsou celý život šik a nikdo na nich ten handicap nevidí.

vlasy
Hodnocení:
(5 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Karel Boháček
Ostříhat na ježka. Zaručeně pomůže !!! Viděl jsem i zcela oholené lebky vamp žen - někdo si to může dovolit a je sexy.
Alena NOváková
Je mi 50 let a tento případ už mě také potkal. Vlasy mi teĎ hodně vypadávají a navíc jsou slabé. Hodně si o tom čtu a hledám informace a našla jsem na http://vsestihnu.cz/media/jak-podporit-rust-vlasu/ že na podpoření růstu vlasů funguje zařazení do jídelníčku více libového masa, zeleniny, sója, vajíčka, fazole a ořechy a naprosté omezení tuků. Začala jsem asi před týdnem tuto dietu dodržovat, takže zatím nemůžu říct, zda funguje, každopádně je součastí zdravého životního stylu, tak proč to nezkusit. Také tam jsou recepty na masky, které by měli růst podporovat, chtěla bych zkusit tu z bílků nebo cibule. I má matka má problémy s vlasy, takže je to asi dědičné a člověk s tím moc nenadělá.
Dana Puchalská
Myslím si to, co už napsaly dámy přede mnou. Jsou i horší případy. Nevěšte z toho hlavu.
Jana Gondášová
Článek zvaný k ničemu, málo vlasů střih nespraví, vlasů mám dost, ale mám zase vrásky , no a co, dokážu s tím žít. Milé dámy kašlete na to, v létě narazte klobouk, v zimě kulicha a jste šikézní furt, hlavně zdraví.......
Věra Halátová
Babička měla málo vlasů, otec měl málo vlasů, jeho bratr měl také málo vlasů. Pocházeli z Moravského Slovácka, takže se dá předpokládat, že babička byla prapraprapra...potomek některého z Hunských nájezdníků. Máme pěknou pleť, výrazné lícní kosti, ale málo vlasů. No a co? Ovlivním to nějak, neovlivním. Důležitý je obsah hlavy, nikoliv její "pokrývka".
Danka Rotyková
Také bohužel patřím k těm, kdo se musel v životě smířit s jemnými vlasy, které se dost mastí. Tedy žádná výhra. A jak přibývají léta, jejich hustota se snižuje. ☺
Marie Doušová
Vždy jsem měla vlasy na tři hlavy ,jak říkala moje kadeřnice. Nyní mám vlusů na jednu hlavu a stále jich asi bude ubývat.Zatím to jde.
Zuzana Pivcová
Co dodat? Je to genetická výbava a ještě hormonální záležitost. Když vidí někdo mou fotku z mládí, nechce věřit, že jsem to já. Takže tzv. z nouze ctnost - krátké vlasy. :-D

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%