Podívejte se na to, jak to všechno v Poděbradech probíhalo:
FOTO: archiv redakce
Vernisáž fotografií a módní přehlídka v Poděbradech kamerou Danuše Kubátové
24. 10. 2018Ještě jednou se vracíme k naší povedené akci - vernisáži fotografií a módní přehlídce v Poděbradech. Po reportáži a fotografiích vám nyní nabízíme k zhlédnutí video, které opět připravila paní Danuše Kubátová.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elen Zajíčková
24.10.2018 21:16
Děkujeme Danuše! Ty umíš zachytit to nejpodstatnější - duši akce. Tvoje video je pro mne jako rukopis, který je úhledný, dobře čitelný a přitom tak neopakovatelně věrný. Děkujeme.
Elena Valeriánová
24.10.2018 21:02
Trochu jsem čekala podle nadpisu Vernisáž fotografií ... , že ve videu budou zabrány více i fotografie, pro ty, co tam být nemohli. Modní přehlídka byla moc pěkná.
Alena Várošová
24.10.2018 19:37
Krásné video,díky zkušené kameramance Danuši.Je vidět,e jste si to všichni skvěle užili a modely byly víc jak dobře vybrané, suprové a velmi dobře připravená akce.Klobouk dolů,palec nahoru fakt super.Všem,kteří se na této vynikající akci podíleli všem patří velké poděkování.
Lidmila Nejedlá
24.10.2018 18:16
Moc se mi to líbí, čiší z toho prima atmosféra. Záběry dobového oblečení na figurínách zajímavě přehlídku doplňují. Díky p. Kubátová.
Eliška Murasová
24.10.2018 18:05
Musela to být skvělá akce, těší mě, že jsem se mohla podívat, děkuji!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 49. týden
Staré české filmy a pohádky se minulý týden líbily, a tak v nich ještě budeme pokračovat i v tomto týdnu.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak nákladné budou vaše letošní Vánoce - kolik zhruba utratíte za dárky, jídlo atd.?