Jak šel čas klášterní zahradou. Broumov
24. 10. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Bartošová
12.1.2024 12:48
Pane Spíšku, neměla jsem k dispozici historické snímky, ani jsem se záměrem přesného porovnávání reality k focení nepřistupovala. Všechno jsem vyhledala ex-post ve svém archivu, ty starší záběry (2012) upravila v počítači, ale místa a úhly pohledů jsou jen přibližná a mají pouze ilustrovat moje vzpomínky. Asi jsem neměla vůbec použít termín ,,srovnávací fotky". Pokud bych chtěla přesný dokument, vězte, že bych k práci nedbale nepřistupovala.
Jiří Spíšek
12.1.2024 11:13
K článku klášterní zahrada Broumov - autor Bartošová:
Škoda, že autorka těch aktuálních fotografií lépe nevolila záběry. Také jsem párkrát řešil podobné zadání, veřejnost velice ochotně a se zájmem toto prohlíží:
porovnání historických snímků se současností, ale takto nedbale bych to neudělal.
Já si vzal do ruky historický snímek a s foťákem v ruce druhé, jsem udělal přesně snímek
ve směru a v perspektivě, jak byl ten původní kdysi pořízen.
Srovnání pak bylo dokonalé. Jinak článek pěkný.
Marie Bartošová
10.1.2024 20:21
Dnes jsem ty srovnávací fotky našla v archivu, zpět pod článek je vložit neumím, ale dala jsem je do své galerie pod názvem ,,Jak šel čas klášterními zahradami. Broumov"
Martina Růžičková
25.2.2023 18:13
Přečetla jsem si s chutí váš perfektně zpracovaný článek. Zaujal mě, i když je již bez fotek. Je tolik míst, která potřebují po letech zanedbávání přivést znovu k životu. Je dobře, že klášterní zahrada se toho dočkala a v tak úžasné kvalitě. Překvapilo mě, že mniši směli hrát kuželky . :-)
Marie Bartošová
12.11.2018 19:23
Smazala jsem galerii snímků, tak zmizely i fotky pod článkem, k nimž se vztahují číselné odkazy. Zůstává pouze snímek titulní.
Marie Bartošová
30.10.2018 01:42
Anko, ta úprava ani nedala moc práce, měla jsem tehdy jen kabelkový foťáček, fotky z něj byly mizerné, nezbývalo než si je jen ,,schovat na památku". A tak jsem jen odbarvovala a přidávala šum :-)
Anna Čípová
29.10.2018 18:35
Marie, výborný nápad upravit záběry z roku 2012 jako starou fotografii. Další opravená památka, kéž by se dostalo na všechny zdevastované a opuštěné objekty. Díky za přiblížení.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA