ilustrační foto: pixabay.com
Superpotraviny ze zahrádky
26. 10. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
27.10.2018 05:23
Bio superpotravina, to by nemělo být jen o tom, že zelenina vyroste na zahradě. Už semínka by měla být vypěstovaná bez chemie atd. Je to celá věda. Proto tomu bio v supermarketech nevěřím. A když chodím po zahradě, tak v jeden čas nesklízím třeba rybíz a červenou řepu. Každá zelenina, ovoce má svůj čas. Salát z červené řepy dělám jinak, ale je výborný. Líbí se mi recept na celerová salát, ten určitě vyzkouším. Šipky nemám ráda, vadí mi tam ty chloupky uvnitř plodů.
Jana Šenbergerová
26.10.2018 23:30
V neděli vařím "svíčkovou" bez svíčky, z krůtího masa, s brusinkami a zlatohorským knedlíkem. Už dnes se na ni všichni těšíme.
Dagmar Bartušková
26.10.2018 21:19
Blanko, udělala jsi.mi chutě hlavně na tu svíčkovou. Zítra se - ke stému výročí :-) /republiky/ nechám tedy na ní do nějaké dobré restaurace pozvat. Pokud v ní neucítím rybíz, dojde zcela určitě k reklamaci. :-)
Věra Ježková
26.10.2018 19:27
Blanko, nic ve zlém, ale ze slova superpotravina mi naskakuje kopřivka. Stejně jako z potravin bio. Mrkvovou pomazánku bych si dala, celer nedělám, červenou řepu nemám ráda a šípky nevím, kde bych vzala. Piju jen pytlíkový čaj. Svíčkovou jsem nikdy nevařila. :-)
Libuše Křapová
26.10.2018 17:11
Zrovna jsem dostala chuť na salát z červené řepy. dělám ho trochu jinak, dnes si pochutnám na salátu alá Blanka
Věra Lišková
26.10.2018 16:53
Máte pravdu, vypěstovaná zelenina a ovoce bez chemie je bio superpotravina.
Naděžda Špásová
26.10.2018 14:00
Tak zee všeho bych použila jen šípkovou marmeládu, mrkev a celer do polévky, nebo do svíčkové. Řepu od malička nesnáším. Ale ostatním přeji dobrou chuť. :-)
Zuzana Pivcová
26.10.2018 12:23
Kdo má možnosti pěstovat si sám, má opravdu velké štěstí. osobně mě exotické potraviny moc nelákají, tedy myslím dovezené k nám. Moc pěkné recepty, to bych mohla zvládnout i já. :-D
Dana Puchalská
26.10.2018 11:20
Samé dobroty. Dala bych si všechny kromě červené řepy. Tu ráda nemám už od dětství. A tu pomazánku z mrkve jsem si dělala v úterý. Je skvělá.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA