FOTO: autorka
Vzpomínka
23. 10. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květuše Pinkasová
25.5.2020 08:44
Věřím Marie, že budeš potěšena mým kladným obdivem, i když s několika ročním zpožděním... Neztratí se! Určitě nebyla první ani poslední a já ji někdy objevím... Bývalá kamarádka Anna mi své, jen tak zakládané, na papírku u kafíčka někdy přečte v kavárně... Mám štěstí na milé lidi kolem sebe... Děkuji a vkládej dál své myšlenky i tady...
Jitka Chodorová
24.10.2018 11:31
I mě jsi Marie moc potěšila, jsem si jistá, že jsem něco podobného kdysi zažila.Děkuji.
Marie Bartošová
24.10.2018 01:14
Teprve teď vidím, že místo lesních vil se mi pod kapradí vloudily víly jesní - nevíte někdo, co je to za druh?
Jarmila Peerová
23.10.2018 16:06
Zdravím Tě Maruško,napsala jsi to moc krásně a dojemně.Úplně jsem cítila vůni mechu a kapradí ...moc hezké
Hana Nováková
23.10.2018 10:35
lásku bychom měli mít po celý život, povznáší nás i když už jsme v seniorském věku, s láskou druhého se lépe žije, snáží bolesti, trápení.Láska je žít jeden pro druhého. Krásně, procítěně na mě působí vaše verše, děkuji za ně...
Zuzana Pivcová
23.10.2018 09:23
Člověk si pamatuje hodně, i to hezké, i to bolestivé. Vzpomínky na lásku patří k obojímu. Ale začátky byly většinou krásné a poetické, jako v Tvé básni. Díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA