Pozvánka do Mnichova Hradiště
FOTO: autor

Pozvánka do Mnichova Hradiště

23. 10. 2018
Můj příběh soutěžní příspěvek
Autor: Radovan Cakl
Hodnocení:
(5.1 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Radovan Cakl
Oldřichu, i když už tam skoro 30 let nejsem, těch zážitků za 50 let života v MH by bylo tolik, že těžko vybrat jeden. Navíc zážitky, stejně jako zkušenosti, jsou nepřenosné. Proto jen pozvánka, aby si každý, včetně Tebe, mohl v MH prožít něco svého.
Oldřich Čepelka
Pro mě zajímavé (bydlím 30 km daleko),ale ejště lepší by byla nějaká událost nebo zážitek autora, který (ten zážitek) to celé "okoření".
František Matoušek
Žiji nedaleko a Mnichovo Hradiště znám, přesto musím přiznat, že některé věci napsané v článku byly pro mě nové. Na zámku se vdávala naše nejstarší vnučka.
Hana Rypáčková
Je to dokonalé. Tady žil můj strýc Fery teta Lili, sestřenky Ilona a Eva.Hezké městečko.
Dana Puchalská
Hezký průvodce po městě, kterým jsem vždy jen projížděla. Děkuju
Blanka Macháčková
Rádu čtu cestopisné i vzdělávací články, které jsou věcné a přiměřeně obsáhlé. Váš příspěvek mezi ně patří. Škoda, že pravidla "jak šel čas" jsou tak přísná. Fotografie jsou moc pěkné a skutečně vystihují, jak ten čas šel.
Olga Štolbová
Radku díky. Líbí, líbí... *****
Eva Mužíková
Radku dal jsi si práci, povedlo se.
Alena Vávrová
V MH jsem byla mockrát, v minulosti i pracovně, ale vždycky jsem jen tzv. "profrčela". Hezké srovnávací fotky.
Marie Ženatová
Díky moc za hezkou pozvánku...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%